קשה כאן
אני צריכה עידוד כדי להישאר!!!
מחר יהיה שבועיים. אני לא מאמינה ששרדתי עד עכשיו כאן...
קשה לי כאם עם הכל! ועוד המטפלים שלי הם בחופשה.
אני מיואשת.
אין לי כבר כוח.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. כל בוקר מחדש רוצה לצאת מפה. פשוט לחתום על השחרור. זה קשה פשוט, אבל כזה הורס.
המלחמה הפנימית האין סופית הורגת אותי. ההתלבטות עם להקשיב לקול הבריא או לקול החולה.
כמה בכי. כמה צער. כמה כאב. כמה קושי. וכל החברות שלי עכשיו בטיול בצפון.
אני מפחדת לפגוע בעצמי. אני מפחדת לעשטת כאן משהו לא בסדר. אני רוצה להיות ילדה טובה. לעשות את מה שצריך, אבל כמובן שזה לא פשוט. ואני עברתי על כמה דברים...
וזה מפחיד אותי. הכל מפחיד אותי. אני 24 שעות על כדורים נגד חרדה כי ההתקפי חרדה שלי הם תמידיים. ונוראיים.
הדיכאון לא יותר טוב. הלוואי שיכלתי לראות רק את הטוב באשפוז כי הרע הוא אין סופי...
לא יודעת מה לעשות. צריכה המון עידוד וכוח להישאר פה.
אני צריכה עידוד כדי להישאר!!!
מחר יהיה שבועיים. אני לא מאמינה ששרדתי עד עכשיו כאן...
קשה לי כאם עם הכל! ועוד המטפלים שלי הם בחופשה.
אני מיואשת.
אין לי כבר כוח.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. כל בוקר מחדש רוצה לצאת מפה. פשוט לחתום על השחרור. זה קשה פשוט, אבל כזה הורס.
המלחמה הפנימית האין סופית הורגת אותי. ההתלבטות עם להקשיב לקול הבריא או לקול החולה.
כמה בכי. כמה צער. כמה כאב. כמה קושי. וכל החברות שלי עכשיו בטיול בצפון.
אני מפחדת לפגוע בעצמי. אני מפחדת לעשטת כאן משהו לא בסדר. אני רוצה להיות ילדה טובה. לעשות את מה שצריך, אבל כמובן שזה לא פשוט. ואני עברתי על כמה דברים...
וזה מפחיד אותי. הכל מפחיד אותי. אני 24 שעות על כדורים נגד חרדה כי ההתקפי חרדה שלי הם תמידיים. ונוראיים.
הדיכאון לא יותר טוב. הלוואי שיכלתי לראות רק את הטוב באשפוז כי הרע הוא אין סופי...
לא יודעת מה לעשות. צריכה המון עידוד וכוח להישאר פה.