קשה ועצוב לי

ישי 321

New member
קשה ועצוב לי

כתבתי כאן שאני פוחד מהחגים שמתקרבים וזה בדיוק מה שקורה לי. אחרי שהייתי עסוק מאוד בעבודה לפני החג והנה החג הגיע ופשוט באה הנפילה.הייתי אצל הוריי עם עוד כ20 איש ממשפחתי המורחבת.כולם נשואים עם ילדיהם. פשוט הרגשתי שאני יוצא דופן. והם כמובן כל הזמן מאחלים לי את האיחולים המוכרים... נו מתיי? בקרוב אצלך...והם כמובן לא יודעים למה.בנוסף אני רואה את חבריי ומכריי עם נשותיהם וילדיהם נוסעים לטייל ופשוט יש להם זוגיות ואהבה. ואני פשוט מרגיש לבד בעולם.בא לי להתפוצץ ולצעוק למשפחתי די אני הומו ואני מרגיש שאני לא יכול להסתיר זאת יותר מהם ואני " זה לא בדיוק מי שאתם אוהבים" ומצד שני אין לי את האומץ. כי אני יודע שזה יגרום לרעידת אדמה עצומה בביית. ואני גם לא יכול מצפונית בגלל הוריי המבוגרים שגם כך לא בקו הבריאות. פשוט אני מרגיש שרע לי עם מי שאני ועם התוצאות של זה. המילה "הומו" יושבת לי על הנשמה ואני לא מצליח לקבל אותה.האמת שאני הרבה זמן כועס על ה". על התיק הכבד הזה שנתן לי.( ואל תנסו לנחם אותי שיש דברים קשים יותר)הבושה והפחד שבפנים קשים לי יותר מכל דבר אחר. כועס למה הוא ברא אותי ככה ולמה הוא ברא אותי בכלל. אני מבקש סליחה מכולם שאני כזה פסימי ושלילי אבל רק לכם אני יכול לספר את מה שאני באמת מרגיש. סליחה.

Leir

New member
לצערי רבים מאיתנו חשים כך...

אני כל כך מבין אותך,גם שעון החול שלי הולך ואוזל,גם החג ראיתי את משפחתי המורחבת עם כל הזוגות הצעירים.. גם אני רציתי להיות שם אחוז ביד אהובי אבל זה לא קרה וכנראה גם לא יקרה מאותן הסיבות שציינת. עם זאת אני ממשיך להאמין ולקוות שבסוף זה יסתדר,באופן די מעניין דוקא סיפור יציאת מצרייםףיציאה לחירות אמיתית,פנימית שאותה חייב כל אדם להרגיש היוותה עבורי סוג של נקודת אור.פה אני מאמין נבחנת האמונה שלי ובמקום לכעוס על בורא עולם בחרתי להמשיך לקוות וכמובן גם לעשות את ההשתדלות שלי-כלומר להתגבר להיות חזק ושלם מספיק ולבחור!להבין שלכל בחירה יש מחיר אך גם שכרה בצידה,בין אם זו יציאה מהארון או חיי זוגיות ומשפחה..אני מקווה שאהיה חזק מספיק! לך אני מאחל ישי שכל החגים יראו אחרת מעתה!שתזכה באמת באמת לשמוח ושהתיק הכבד יראה קצת פחות גדול! חג שמח!

oriel ahamud

New member
מבין מאוד לליבך

שהיינו קטנים זה היה בסדר אבל שאתה גדל ורואה שאחים שלך ובני דודים שלך התחתנו או שעומדים להתחתן זה גורם לצביטה בלב. אצלי המשפחה המורחבת לא תקבל את זה בכלל וזה כואב מאוד וצריך להמשיך הלאה בחיים. זה קשה מאוד לחלוטין. הלוואי שתצליח למצוא את הדרך להיות מאושר במה שיש לך כי זאת מתנה. נכון שיש רגעים של קושי אבל תנסה להתעודד ותראה שהחיים לא ממש קשים, אני אומר את זה ככה כי אני כבר שלם עם עצמי מאוד גם לי יש כעס על הקב``ה אבל לומדים לחיות. בהצלחה ישי.

נפש יפה

New member
ישי, חבר-אח יקר-חביב! ... ... ...

אל ה` ויאר לנו ... ... ... יפה עשית שהעלת את רחשי ליבך, נראה לי שדבריך מבטאים את רחשי ליבם של רבים מאחינו בית ישראל ולאו דוקא ההומולסבים אלא כל חד וחד אשר עדיין חי בגפו. התקוה קרן אור לכולנו כולנו, היהדות היא תקוה! בואו יחדיו נכנס לתנועת התקוה, כולנו כולנו חדורים בתקוה יהודית, יהיה טוב יהיה טוב ... ... ... עוד לא אבדה תקותנו! בואו נקוה לטוב-אור בואו נחזור ונקוה לנצח ... ... ...

ישי אהוב נפשי

קבל אחי היקר/tapuzforum/images/Emo24.gif חם ועוד/tapuzforum/images/Emo24.gif אמיץ ועוד/tapuzforum/images/Emo24.gif לבבי נשמה טהורה וזכה. אני כל כך מבין ללבך, אבל עלינו זאת לדעת כי מה בעצם הקב``ה דורש מאיתנו כי אם לאהבה אותו, לכן דווקא בזמנים הקשים עלינו להתחזק באמונה ולא ליפול חלילה למרה שחורה שמכין לנו היצר הרע. עת צרה היא חיעקב וממנה ישווע. אין לי ספק שהקב``ה יוציא אותך מהרה מאפלה לאורה, מחושך לאור גדול, מעבדות לחרות ונזכה לגאולה שלמה, פרטית וכללית. ישי תהיה חזק נשמה וכל הכאב שבו אנו שרויים יהפוך למזור והקב``ה ימלא את חסרוננו, כל אחד מה שחסר לו. לייר ונפש יפה וגם אליאור החמוד הטיבו לבטא את ההתחזקות באמונה ובאהבת ה` וכך נבנה את עצמנו עם יסודות חזקים ועם לבנים מבטון מזויין וכך נהיה איתנים כל ימי חיינו על פני האדמה. יבוא היום שבו תמצא את שאהבה נפשך ותחיה חיים של שקט ושלווה ובשמחה רבה. אמן ואמן

ישי זה מוקדש שלך באהבה

אני בחברון בשמחת החג הגדולה, היית הופעה של הזמר המזרחי חסידי חיים ישראל ששר שיר שהפזמון שלו מוקדש לךש ולכל החברים: ``אין דבר זה יעבור, תמיד בחושך מסתתרת קרן אור, אסור לאבד את התקווה, צריך לתת ולקבל באהבה`` הפזמון הזה מוקדש לך אחי ישי, תתחזק נשמה באמונה וכולנו נבין שבכל מלמעלה ובעז``ה נראה את האור בקצה המנהרה. מעט מן האור דוחה הברה מהחושך, בוא אחי לא נאבד תקווה ונקבלהכל באהבה ויהי טוב. והשיר שח אודי דוידי, שמשפויע ברגע זה אטמר: ``תחשוב טוב יהיה טוב, אלוקים תמיד איתך, תחשוב טוב יהיה טוב, אלוקים אוהב אותך``.

ישי זה מוקדש שלך באהבה

אני בחברון בשמחת החג הגדולה, היית הופעה של הזמר המזרחי חסידי חיים ישראל ששר שיר שהפזמון שלו מוקדש לךש ולכל החברים: ``אין דבר זה יעבור, תמיד בחושך מסתתרת קרן אור, אסור לאבד את התקווה, צריך לתת ולקבל באהבה`` הפזמון הזה מוקדש לך אחי ישי, תתחזק נשמה באמונה וכולנו נבין שבכל מלמעלה ובעז``ה נראה את האור בקצה המנהרה. מעט מן האור דוחה הברה מהחושך, בוא אחי לא נאבד תקווה ונקבלהכל באהבה ויהי טוב. והשיר שח אודי דוידי, שמשפויע ברגע זה אטמר: ``תחשוב טוב יהיה טוב, אלוקים תמיד איתך, תחשוב טוב יהיה טוב, אלוקים אוהב אותך``.

למעלה