קשה וכואב לדעת

קשה וכואב לדעת

כואב נורא לדעת שכמוני בחורה צעירה אמא לילדות שאיבדה אמא לפני שנה וקצת, יש כול כך הרבה בנות מסביב שנמצאות באותה קרחנה כמוני. הכאב פשוט בתוך הנשמה בכול יום ובכול שעה. משנה את האדם באיזה 180 מעלות.

אשבל1

New member
שלום אודליה וברוכה הבאה

אני מרגישה בדיוק, אבל בדיוק כמוך, נשמח לשמוע עוד עלייך ככול שתרצי לשתף.. ערב נעים

שלום

תודה רבה על קבלת הפנים החמה,לצערי לא מתוך רוע אלא מתוך כאב שאנחנו צריכות להיות בתוך מצב כזה אמא שלי ז"ל נפטרה ב 24.11.05 מדום לב שזה גורם ההפתעה הכי נורא שיכול להיות לאדם כלשהו לא הספקתי אפילו לומר לה עד כמה אני אוהבת אותה עד כמה אני צריכה אותה,וכמה שהיא כול כך חיונית בחיי ובחיי בנותיי

אשבל1

New member
היי שוב

אני מבינה שהאובדן שלך היה כך כך פתאומי, אמא שלי לא הכירה את ילדי אבל אני מאוד מבינה את החוסר הגדול, הקושי לגדל אותן לתפארת בלי שהיא תראה את פאר היצירה שלנו........ וקיים גם החוסר שלה לילדות, הבנות שלי הרבה שואלות עליה, היא ממש סבתא, אבל לא נוכחת.... איך בנותייך מתמודדות עם האובדן הפיתאומי?

שמחה19

New member
ממש קשה וכואב ../images/Emo24.gif

גם אימי לא הכירה את ילדיי , אני התחתנתי יתומה מהורים יהילדים שלי כל הזמן שואלים איזה סבתא טובה היתה צריכה להיות להם וממש מצטערים כמוני שלא הכירו אותה, אני מבינה את הצער והכאב שלכן בנות יקרות.

היי

הקטנה שלי היתה בת שנתיים אז היא ממש לא זוכרת. אבל הגדולה שלי היתה בת 5 והיא כול פעם עצובה כי סבתא שלה נורא חסרה לה. היא אומרת שהיא כועסת בגלל שהיא עזבה אותה. ובגלל זה לקחתי אותה לפסיכולוגית ילדים,כדי שתפרוק את הכאב והצער.

היי אודליה.

צר לי על אובדנך. לצערנו הרב, "קהל היעד" של הפורום גדל מידי יום. וזה עצוב. כל אחת הייתהמ עדיפה שלא להמנות על קבהל היעד הזה, ולא להיות במצב הזה. מכיוון שכך ניגזר, אנחנו לפחות משתדלות להיות כאן אחת בשביל השניה ולתמוך. את מאוד מזמנת להישאר איתנו, לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך.

היי סקאלי

תודה רבה את נורא חמודה ונורא צודקת כי העולם שלנו הוא עולם של אהבת הזולת,ועזרה

למעלה