קשה בלעדיו...

צומיש

New member
קשה בלעדיו...

יותר מדי זוגות נפרדו בקיץ הזה אז לכולם וגם לי..
קשה לקום בבוקר לפקוח ת'עיניים והמיטה ריקה חושך וקר אני לשכוח מתאמצת ולפתע מתכווצת לזכרון יקר ראשך על הכר. קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי ומה שבינינו נגמר קשה בלעדיך כי נגעת בי כל כך פגעת בי ומה שבלב עוד נשאר. מתחיל לרדת ערב מונית קטנה עוברת נוסעים להופעה וגשם בחוץ אני על הבמה עומדת והאורות עומדים לרדת פנים בחשכה אני שרה לך קשה בלעדיך... חוזרים עכשיו הביתה עוצרים לשתות בדרך בכל הסמטאות האור כבר עולה אני שותה ומתרחקת ויד זרה אותי חובקת סביב קולות של צחוק וטוב לי עכשיו טוב לי ורע טוב לי ו.. רע בלעדיך...

צומיש

New member
שוב קשה ורע..........

ואני כבר דיי טוחנת את זה אבל נמאס לי להרגיש ל-ב-ד! זה לא רק האקס.. זה גם החברות והשפחה.. וזה הכל כך לבד... והמועקה שיושבת לי כמו אבן על הלב... וזה שאני לא ג'וקר ולא יכולה לעשות פרצופים שמחים שהכל רקוב ואני עצובה מבפנים.... אוף למה צרות באות בצרורות.. שתבוא אחת אחת אני אתמודד

שיר שעושה עצוב..את חייבת

לשמוע דברים קצת יותר שמחים..אולי זה ירומם את רוחך. נכון,לגיטימי לשמוע כאלה שירים..הם עוזרים לנו לדמוע כשאנחנו ממש רוצות (נכון בנות?)..אבל זה לא בריא בעיניי. שמעתי את השירים האלה יומיים אחרי פרידה והחלטתי שזה עושה רע הרבה יותר. תחזיקי מעמד חומד!

צומיש

New member
גיליתי...

גליתי את הסיבה העקרית שאנחנו לא חוזרים... שהיא: שלקראת הסוף הוא כל הזמן פגע בי לא בכוונה.. והוא לא מסוגל לחשוב שהוא יפגע בי שוב... הוא כל כך כועס על עצמו על זה.. (שפגע בי) ושאמרתי שעכשיו פוגע יותר אמר זה יהיה בסוף לטובה.. לא רוצה טובה
רוצה אותו

אוי איזה שיררר כמה שאני אוהבת אותו

בתור אחת שקראה לאחרונה כל מה שכתבת אומרת לך קחי את הזמן תקשיהי לאיזה שיר שבא לך תבכי תצאי תעשי הכל תני לו את הזמן שלו גם אם פגע בך וגם אם לא הוא צריך זמן יכול להיות שהוא יבין בסוף ויכול להיות שזה סימן משמיים ואת במילא צריכה להמשיך לבד קחי לעצמך את תקופת הדיכי לפעמים זה לוקח שבוע לפעמים חודשיים לפעמים יותר תתפנקי עם עצמך קורה לכולנו וכולם ממשיכים לחיות עם זה תחשבי שלך עוד יש מזל כי הוא חי וכן יכול לחזור אלייך במידה והוא רוצה יש כאלה שלא יחזרו לעולם

צומיש

New member
לא רוצה...

לחשוב שימות.. אבל זא זה ברור שכלום לא יחזור... וצר לי זה לא מעודד אותי.. ולהתפנק ממש אין לי כוח...או מצב רוח... סתם דיכי

ועוד משהו אין לך חשק לכלום

וזה ברור אבל אנשים פה בסה"כ ממנסים לעשות לך טוב ואת תוקפת מישהו דיבר על זה שכלום לא יחזור דיברתי על שיש כאלה שלא יחזרו תחשבי ששלך חי ואולי פעם יחזור אלייך שלי מת ואני לא מעודדת אותך אז לא ואין לך כוח להתפנק אז לא אבל ככה לא תצליחי באמת לצאת מזה וכניראה שאת באמת לא רוצה לצאת מה שחשוב לך עכשיו זה רק להחזיר אלייך מישהו שלטובתך עזב אותך

למעלה