קשה באימונים רך בקרב. <מתוך "אמיתות קטנות של חיים גדולים">
ב ביציות עין New member 9/9/07 #2 אז יאללה ביי וְיָסְפוּ הַשֹּׁטְרִים, לְדַבֵּר אֶל-הָעָם, וְאָמְרוּ מִי-הָאִישׁ הַיָּרֵא וְרַךְ הַלֵּבָב, יֵלֵךְ וְיָשֹׁב לְבֵיתוֹ; (דברים,כ,8)
אז יאללה ביי וְיָסְפוּ הַשֹּׁטְרִים, לְדַבֵּר אֶל-הָעָם, וְאָמְרוּ מִי-הָאִישׁ הַיָּרֵא וְרַךְ הַלֵּבָב, יֵלֵךְ וְיָשֹׁב לְבֵיתוֹ; (דברים,כ,8)
E emc2המקורית New member 9/9/07 #3 זה לא באמת כך... כי באפריקה זה הפוך... (ידע אישי), (קבלתי בחינם) לא כי...הבהלת אותי לרגע.
פ פשושית פוחזת New member 9/9/07 #4 "באפריקה זה הפוך..." ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo178.gif בסקנדינביה זה הפוך. באפריקה זה בקושי פיקה. <בקושי טיפטוף וכבר יצאו שמיכות הפוך מהנפטלין >
"באפריקה זה הפוך..." ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo178.gif בסקנדינביה זה הפוך. באפריקה זה בקושי פיקה. <בקושי טיפטוף וכבר יצאו שמיכות הפוך מהנפטלין >
I Inco Gnito New member 9/9/07 #13 נגמרו המינופים ? אז תן לי חצי קילו דולרים וקילו פרנק שוויצרי במקום... <סיבוב בוקר בשוק המט"ח>
ק קיקיברקיקי New member 9/9/07 #15 מצטער נשאר רק פיסטוק - חלבי. <באיזה יחס אתה רוצה את הקליפות 1 ל 400?>
א א י ל ה New member 9/9/07 #18 פרווה זה קל יש לנו פה מלאי של אוגרים סיביריים. קטנים קטנים, אבל משובחים. עניין של 10-20 אלף ויש לך תחתון פרווה שלא תמצא בשומקום אחר!
פרווה זה קל יש לנו פה מלאי של אוגרים סיביריים. קטנים קטנים, אבל משובחים. עניין של 10-20 אלף ויש לך תחתון פרווה שלא תמצא בשומקום אחר!
I Inco Gnito New member 10/9/07 #27 את דורשת עמלה?? אני דורש נמלה! <הומאז' לחוות הנמלים של זו עם הרווחים>
I Inco Gnito New member 11/9/07 #31 מאז התאונה אני מביא אותה איתי לכל מקום היא ממש הפכה להיות יד ימיני...