קשב

קשב

שלום אני בת 29 וכל דבר שאני רוצה לעשות אני דוחה או שין לי חשק לעשות דברים אני רוצה לעשות אומרת שאני יצאה או שיעשה משהו אני דוחה אני מתעצלת לעשות דברים אני גם מידי פעם מרגישה שאני נמצאת בעולם שלי מרגישה שאני נמצאת בבוע אני בעולם שלי וגם חולמת הרבה או שאני בוהה במשהו הרבה זמן אני כיום מטופלת בתרופות נגד דיכאון אני חושבת שיש לי בעיה ואני רוצה לדעת מה לעשות ואיזה טיפול את ממליצה אני רוצה לדעת אם המצב הזה צריך טיפול של קשב ואצל מי את ממליצה לעשות טיפול וכמה העלות של טיפול האם אני צריכה לעבור איבחון אני יודעת שבגיל קטן היתה לי בעיה והיתי בניצן אני רוצה לדעת האם אני צריכה לעבור אבחון או טיפול

zivadina

New member
אבחון הפרעת קשב ורכוז

שלום רב שיריתי וברוכה הבאה אלינו. הבעיות שאת מציגה יכולות לנבוע מהפרעות קשב, אבל גם מבעיות רגשיות וגם מניתוקים נוירולוגיים. לכן, אני מציעה לך להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך ולשאול אם כדאי לך ללכת לאבחון של הפרעת קשב ורכוז. במידה שאת מתעקשת לעבור את האבחון הזה, מומלץ שתפני למכון שמתמחה באבחון מבוגרים עם הפרעת קשב ורכוז, ובו עורך את האבחון פסיכיאטר שמתמחה באבחון כזה. (יש פסיכיאטרים שאינם מבינים את ההפרעה, לצערנו). את יכולה לשאול בפורום המבוגרים על פסיכיאטרים שמתמחים באבחון כזה. (אנחנו פורום שדן בעיקר בילדים). בהצלחה

למעלה