קשב וריכוז

SaarN1

New member
קשב וריכוז

בתור אחד שיש לו הפרעות קשב וריכוז, תהיתי אם ישנם תוספים שיכולים לסייע בשיפור הריכוז אני בן 18, אני אוכל מסודר כבר הרבה שנים, אורח חיים בריא זה לא משהו חדש לי. כרגע אני משתמש במולטי ויטמין (animal pak, זה של ספורטאים) אומגה שלוש, כ-6 כפסולות ביום מחוזקות של אלספה (קצת מעבר לרגיל) קפאין על הבוקר אם אני רץ, בשביל פוש ושריפה מוגברת ויש לי גם שמן פשתן וכו' בקומפלקס של תוסף לפרקים שכולל מן הסתם גלוקוזמין וכוינדריטין + MSM, אני חושב אבל שאין צורך כ"כ להזכיר אותו כי הוא לא כזה חשוב בכללי, נראה לי אני עושה את המקסימום שאני יכול, ארוחות מסודרות, צריכה אפסית של סוכר, ירדתי לגמרי מהקולה כי החלטתי להפסיק להכניס רעל לגוף כל היום אני שותה תה ירוק ולא נראה לי בגלל שאני אוהב את זה.. חח נראה לי נהייתי מכור לקפאין, אבל יש בזה אנטי אוקסידנטים ככה שזה בסדר אז בשורה התחתונה.. האם יש טעם באיזה משהו שיכול לעזור? או שמוח דפוק זה.. מוח דפוק והכי טוב זה יהיה ללכת לריטלין עם כמה שאני מנסה למנוע את זה?

הפרעות קשב וריכוז

שלום רב, הפרעות קשב וריכוז מאגדות בתוכן הפרעות נוירולוגיות והתנהגותיות רבות. ההפרעה מלווה לעתים בהפרעות פסיכיאטריות נוספות כגון הפרעות במצב הרוח, הפרעות חרדה, הפרעות התנהגות ולקויות למידה. פיקנוגנול 30 מ"ג הינו נוגד חמצון רב-עצמה ממשפחת הביופלבנואידים, אשר הראה יעילות בשיפור מצבם של ילדים עם הפרעות קשב וריכוז. נטען כי נוגד חמצון עצמתי זה עובר את מחסום הדם-מוח (BBB) ובכך מגן על תאי המוח. פיקנוגנול מסייע בהפחתת שחרור היסטמין, המשתחרר כתגובה למגוון מזונות וחומרים אלרגנים, ובכך מפחית תסמינים של אלרגיה הפוגעים בריכוז והעשויים לגרום לחוסר שקט ולפעלתנות יתר. הנחיות: 1-3 כמוסות ביום, עם הארוחות בנוסף אנו ממליצים על מגה-סורב 50 קומפלקס ויטמיני B בעל יכולת ספיגה והטמעה מרבית, לשמירה על פעילות מערכת העצבים ואיזונה. מכיל P-5-P הנגזרת הפעילה של ויטמין B6 – במינון של 50 מ"ג. טיפול בוויטמין זה מביא לתגובה מיטיבה השווה להשפעתה החיובית של הריטלין. וההבדל העיקרי הוא השיפור הנמשך גם לאחר הפסקת נטילת B6. הנחיות: טבלית אחת ביום, עם הארוחה אומגה-3 "950" חומצות שומן חיוניות דרושות לקיום פעילות פיסיולוגיות רבות בינהן טיפול בהפרעות קשב וריכוז כשההשפעה המיידית ביותר מתבטאת בשיפור מצב הרוח והרגעה. הנחיות: כמוסה אחת, עם הארוחה. תוספי התזונה אינם מהווים תחליף לתרופות לכן מידע ותוכן זה אינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי ואינו בגדר עצה רפואית. אשמח לענות על כל שאלה נוספת סוף שבוע נעים ובריאות שלמה, דנה בר לבב

למעלה