קשב והומאופתיה

sebastian85

New member
קשב והומאופתיה

האם מישהו כאן התנסה בהומאופתיה ויכול לחוות את דעתו עליה לחיוב או שלילה ? עזרה לו או לא עזרה לו?

b a r b a i m a

New member
הי. היתה תקופה שהבן שלי קיבל

טיפות של תמצית פרחי באך (שהותאמו ונרקחו לו אישית ע"י הומאופטית) הוא קיבל את הטיפות במקביל לריטלין ו...כלום בנוסך גם טיפות R36 שבהתחלה היה נראה לנו שמאד עזרו לו (קיבלנו תגובות חיוביות מביה"ס) אך מכל מיני מחקרים שקראתי ושיחות עם רופאים הבנתי שזה עוזר מאד...לכיס של בעל בית המרקחת שמוכר לי את הטיפות.

קשב והומיאופתיה

אני ניסתי על בני את טיפולי ההומיאופתיה-פרחי באך- דיקור סיני-שיטת אלבאום חוץ מבזבוז כסף רב שאני פשוט לא יכולה לאמוד בסכומים כמעט ולא חל שיפור בהתנהגות וכל זאת למה משום שאני ובעלי התנגדנו נחרצות "לריטלין" בגלל כל מיני דעות קדומות. כשכבר לא היתה לנו ברירה פנינו לטיפול הקונבנציונלי "ריטלין" ומאז שקט ושלווה בני מסיים את שנת הלימודים בהצטיינות בסעיף התנהגות - התנהגות תקינה, מה שבעבר היה תמיד- טעון שיפור עם על תנאי לגבי המשך הלימודים בשנה הבאה בבית ספרינו תמיד כעסים פחד שלי עם המפגש בבית הספר עם המורים ואני בטוחה שכל אחד ואחת מאיתנו עבר את השלבים האלה במהלך שנות חייהם של ילדינו ה-ADHD וה-ADD אני מקווה שהתשובה שלי עזרה לך

מיליגו

New member
הומיאופטיה

הי, אני מאוד דוגלת בהומאופטיה ויש לי ממש בית מרקחת שלם בבית לכל מיני מחלות (כולל אסטמה!). אני חושבת שהומיאופטיה מאוד עוזרת בהרבה תחומים, א ב ל - וזה אבל גדול - את בעיית הקשב של בני ניסיתי לפתור בעזרת הומיאופטיה, וזה לא הלך בכלל. ניסינו והתמדנו במשך שנה ולא היו שום תוצאות. בדיעבד אני אומרת שזה היה בזבוז זמן של שנה, וחבל שלא נתתי את הקונסרטה קודם. הייתי חוסכת הרבה מאמץ מיותר מן הבן שלי. היום (סוף כיתה ג') המצב מאוד טוב, אנחנו עם קונסרטה 36 מ"ג מאז תחילת שנת הלימודים והציונים של הבן שלי פשוט מעולים, (80, 90 ו- 100!), ובנוסף ביקורות מעולות על התנהגותו הטובה בכיתה, כלפי המורים וכלפי החברים. אני מציעה לך שלא לבזבז זמן וכסף על הומיאופטיה כפתרון לבעיית קשב.

הומיאופתיה

צודקת לאסטמה עזר מאוד בני טופל במשך שני בהומיאופתיה לגבי אסטמה וברוך השם הכל בסדר אבל לגבי קשב ורכוז NO NO NO רק טיפול קונבנציולני חבל על הזמן הכסף והריצות שתבזבזי בטיפול עדיף לטפל בעיצוב התנהגות בתרפיות למיניהם שירגיעו את הילד וזה לפי דעתי עוזר יותר

פרחיה2

New member
ניסינו- עזר לרופא, לבית המרקחת ,

לבן יקיר זה לא עזר בכלל.

למעלה