קר...

מיKה

New member
אני

"אוהב עצמי כשאני אוהב,עצמי אוהב כשאוהב...אני אוהב את מה שאני...כשאני אוהב. לא קורה כל יום...שאוהב,אותה אותכם את העולם כולו,לא קורה כל יום,שאת עצמי סובל. אוהב עצמי כשאוהב,חושב הרבה יותר נסבל,עושה מאמץ לאהוב ,אוהב עצמי בשביל זה" [לי כל גל] גם אני

רקעים

New member
תגידי

ראית. שמת לב? ישאר קצת עוד מעט ימחק אז לפני תוהה הבחנת האבחנת איך עובר לו הזמן...

N D R

New member
למה

שימחק? הזמן הוא אותו הזמן. כל אחד בוחר לכמה טיימ פריימז לחלק אותו וכמה משקל בכל פריים. אחד יחלק ל-3 שווים שני יחלק לאחד קצר ואחד ארוך שלישי יחלק ל-12 או הפוך וכולם בשלב כזה או אחר ישימו לב/ישאלו איך עובר להם הזמן. עם סימניות או בלעדיהן.

jdpworld

New member
זה התיחס

לחלקים ספציפים מהעבר שהתגנבו להם לשרשור ולא כרעיון לשרשור כולו מה שכמובן לא מוריד מהמילים או סותר כוונות יפות

מיKה

New member
לא יודעת מה איתך

אבל אצלי הוא לא זז אפילו לא מילימטר.

יערית

New member
איפה הפינה שלי?

רציתי לפרוש כנפיים ולרקוד כמו שרק אני יודעת

jdpworld

New member
חושבת בקטן

לא מתאים בכלל...פינה זה לילדים או חסרי עמוד שדרה בשבילך בנינו עולם שמין הסתם עומד לו מיותם... והלחש עדין מהדהד... תבנה...תבנה...

תימניה

New member
עולם אחר....

אתמול בחלום, בניתי עולם עולם משלי, קטן ומושלם עולם צבעוני, עולם דמיוני עולם שבניתי, בכוחות עצמי עולם שטוף אהבה ופרחים עולם אחר עולם הילדים (גל לוסקי)

יערית

New member
הזכרת לי מיד

את השיר "פטיש מסמר ניקח מהר,סוכה לבנות בנים בנות". אז ככה-אוהבת את הפינה שלי,הפינה שהיא הכי הכי אמיתית לי,כאן מאחורי גבי.עולם שלם נבנה וכלל לא חסרת עמוד שידרה, כי מחוברת יותר מתמיד לעולם הזה שנמצא כאן ממש לידי ומאחוריי. מעבר לזה ,העולם שלך כלל לא מיותם,מי שנמצא בו מוסיף את גווניו והרי לך עולם מלא וססגוני.מבקרת פה ושם ,קוראת מתרשמת ואם מוצאת אז עונה ,מעבר לזה כבר לא מזריקה לוריד מה שבעבר היה מנת יומי. נכון שעדיין חברים ?

jdpworld

New member
חברים?

לא יודע...ולא לקחת אישית.לא ממש מכיר אותך או אף אחד אחר פה ליתר דיוק. מיודד וחושב זה לגמרי ברור,היסטוריה לנו ואישית רק בטוב מתרכז.אבל החברים שלי הינם פה ממש לידי,כמו שלא מזמן למדת לבד...זוכרים ומוקירים אותי בלי קשר למה זה שכותב באיזה פורום שיצא לגמרי מפורפורציה...מה שכתבתי מקודם היה בהומור,מניח כבר רגילה לעינין,לא היה שם רמז להעדר עמוד שדרה או מחויבות כל שהיא לחברה.לא היה שם הרבה למען האמת מלבד חיוך, ליטוף,ואופטימיות בין מכרים...אנשים בגדול לוקחים עצמם הרבה יותר מידי ברצינות...משיכים לעצמם כל מיני כוחות. קחי לדוגמא השרשור כולו שנועד אך ורק להשים חיוך וצליל לאנשים שמסביב.כמובן אך ורק למי שלו מתאים...ועדין יש מי שיצליח להכניס לזה ולעצמו יותר.לנפח קצת חזה...מכבד ומעריך ואומר זאת אם יד על הלב...אבל לא טיפש,החברים שלי פה ממש קרוב.והלב שלי איתם.

יערית

New member
ואם חשבת

שלא הבנתי את זה,אתה טועה ובענק! ראיתי את החיוך ,עניתי בדרך שלי ,אומנם כנראה תשובה "כבדה" אבל בהחלט היה חיוך כשכתבתי אותה.{לכן השאלה האם עוד חברים?} בלי אייקונים אתה כבר לא מבין?
(לא שוכחת לרגע..)

למעלה