קר... וזה לא רק עניין של טמפרטורות קפוא, וזה לא רק ההרגשה.
ע עץ הדעת New member 18/2/06 #2 זה משהו באווירה כמו השקט שלפני הסערה. ולא מקומי גלובלי. כדור בהמתנה...
א אני עצמי והאגו שלי New member 18/2/06 #4 מרגיש איך חורקת האדמה נסדקת התקרה הסימנים כולם שם...ואני קובר הראש
ט טוקסידומון New member 18/2/06 #5 ובמקום לשוע אם החול הטובעני מרים ידים לשמים מתחבר לאלו שממריאים כי דכאונות זה
א אינטרלוד New member 18/2/06 #6 מתנדנד בין נוחות השקיעה חמימות הההתערסלות אל מול קשי ההמראה נפנוף הזרועות עוצם עינים לתוך
ב בריגדת המנשר New member 18/2/06 #7 חושב מטעה...ההרגשה התפיסה האור בקצה המנהרה. כי החושך על האור בסופו גובר והאדם אפר לעפר
F foglet New member 18/2/06 #9 והבלאגן שולט בכל...קודם יורה רק אחר כך שואלים. קודם בוכים, רק אחר כך מצטערים כאילו בלי הכאב...אין התקדמות
והבלאגן שולט בכל...קודם יורה רק אחר כך שואלים. קודם בוכים, רק אחר כך מצטערים כאילו בלי הכאב...אין התקדמות
ח חיפוש ית New member 18/2/06 #10 אה זה לא שכאילו בלי הכאב אין התקדמות, בכול זאת... זה לא שיש התקדמות זה יותר כי אנחנו לכודים בתוך המעגלים של עצמנו.
אה זה לא שכאילו בלי הכאב אין התקדמות, בכול זאת... זה לא שיש התקדמות זה יותר כי אנחנו לכודים בתוך המעגלים של עצמנו.
S simulated New member 18/2/06 #11 ואז בא הניעור... מתחיל מהקרסוליים ומטפס לו למעלה שריר שריר מפרק מפרק עד שלוקח שליטה על כל הגוף ומתנער מההגיון והמחשבה מקשיב רק
ואז בא הניעור... מתחיל מהקרסוליים ומטפס לו למעלה שריר שריר מפרק מפרק עד שלוקח שליטה על כל הגוף ומתנער מההגיון והמחשבה מקשיב רק
א אנפן טריבל New member 18/2/06 #15 חוזר לאחורה מתגלגל לי בזמן זו אשליה כמובן כי הזכרון מתערבב אם מה זה שקרה מאז ומשדר תמונה מעוותת של מה זה שהרגשתי ולמה ובכל זאת...נטען שממנו למדנו, ממנו שאבנו, עד אותו הרגע וועשינו שוב את בדיוק אותו
חוזר לאחורה מתגלגל לי בזמן זו אשליה כמובן כי הזכרון מתערבב אם מה זה שקרה מאז ומשדר תמונה מעוותת של מה זה שהרגשתי ולמה ובכל זאת...נטען שממנו למדנו, ממנו שאבנו, עד אותו הרגע וועשינו שוב את בדיוק אותו
ב בילטרלי New member 18/2/06 #16 יתכן ובמהות...זה בכלל החיים כשלעצם. חזרה בלתי נשלטת על עבר שהיה. מהורה ליד דרך היסטוריה שלמה. אומנם בתבניות חדשות אך פרצופים מוכרים.
יתכן ובמהות...זה בכלל החיים כשלעצם. חזרה בלתי נשלטת על עבר שהיה. מהורה ליד דרך היסטוריה שלמה. אומנם בתבניות חדשות אך פרצופים מוכרים.
ד דמוקלס New member 18/2/06 #17 ואולי בידים שלנו נמצא להחליט לנווט למשוך במושכות שום דבר לא נקבע אף יום לא מוחלט האל כל יכול בחופשה והאדם בגורלו שולט
ואולי בידים שלנו נמצא להחליט לנווט למשוך במושכות שום דבר לא נקבע אף יום לא מוחלט האל כל יכול בחופשה והאדם בגורלו שולט
ל לפסוס לינגוה New member 18/2/06 #18 לפסוס חושב על משהו חשוב להגד....ומודה לכל אחד יתרונות, זו אף פעם לא היתה אחת משלו...
מ מוטטיס מוטנדיס New member 18/2/06 #19 מוטטיבס כבר למד שהדברים המענינים ביותר מגיעים מהמקומות המוזרים
נ נפלאות השכחה New member 18/2/06 #21 במילים אחרות כשהשם מתגשם שוכחים הקפה וכשהוא מתקרר צריך להכין חדש
ל ליכלגל New member 18/2/06 #22 עכשיו איפה אתם חושבים הם מסתתרים כל הזמן... כי בניניו,לא חושב בתוכי יש מקום.
ד דמדומים New member 18/2/06 #24 עכשיו באמת רגלים למעלה אוזניות וקפה רגעים אחרונים לפני שבית מתעורר והיום יום הקפוא משתלט לו על הכל...
עכשיו באמת רגלים למעלה אוזניות וקפה רגעים אחרונים לפני שבית מתעורר והיום יום הקפוא משתלט לו על הכל...