קר שם בחוץ ?!

קר שם בחוץ ?!

לטובת כל המפנטזות/ים .. הנגעלות/ים .. האדישות/ים .. המרירות/ים .. קבלו - תופעה מי אומר/ת יש מצב ? מי אומר/ת לא בגלגול הזה ? מי ?

../images/Emo199.gif

אני אומרת קפה קודם כל אחר כך נחשוב על מעשים אחרים בוקר טוב ישראל

יערית

New member
זו לא תופעה חדשה

מכירה את זה מהבית, מכירה את זה מחברה, מכירה את זה מאנשים ברחבי תפוז בעשור האחרון. אם זוג לשעבר, מוצא את עצמו חוזר אחרי תקופה בכדי לנסות סיבוב נוסף מושכל יותר ומשופר יותר, אני בעד!

r o n i t 3 7

New member
קר מאוד בחוץ

הסתיים מסיבות חריגות מאוד, ואולי אם לא היה כך, אולי, רק אולי היינו עדיין יחד. אחרי הכל התחברנו מסיבות רבות וביניהן אהבה מאוד גדולה.

משוגעים - לכו לישון ../images/Emo46.gif

בוקר טוב
. עכשיו אני סוף סוף יודעת מה אנשים עושים בשעות הערות המוקדמות האלה, כשבחוץ עוד חוושך
. זו תופעה ידועה, לדעתי לפחות קורית יותר כאשר הגירושין היו אחרי מעט שנות נישואין וכמובן שלא נשארו משקעים. אין ספק שאנשים היום ממהרים להתגרש , כי הפנטזיה שבחוץ מחכה להם משהו טוב יותר תמיד קיימת. אצלי זה לא יקרה, או כמו שאני אומרת - גם עם מקל אני לא נוגעת בו יותר

אחרי

הקפה ה- 2.5 קצת יותר מפוקסת יש דברים שבגילגול הזה נסגרו וטוב שכך אין לי אפשרות לקבוע לגבי גילגולים אחרים מקווה שההיסטוריה רק לא תחזור על עצמה

כדי שיקרה דבר כזה

צריך שיהיה בסיס.. שהזמן שעבר מערכות יחסים אחרות שהיו.. תובנות והתבגרות.. יצרו התחדשות...של קשר בלי בסיס...לא יהיה כלום וזמן..יש לו יכולת לעשות פלאים

Prince315

New member
מי זרקה

אותך מהמיטה? אותי תפס משפט מאוד חשוב בכתבה ואני חושבת שזה גם הפרמטר שיכריע אם ניתן לחזור זה לזרועות זו. "גמישות"..... גמישות מחשבתית... אין כאן "פטנטים" מה שגם...הזמן יוצר שינויים.. גם כך אנשים מתפתחים שונה, בטח אם הם היו תקופה בנפרד.. לא פשוט, אך אפשרי..

למעלה