קר לי שמישהו יכבה את המזגן...................
S shahf New member 24/6/02 #2 אני אבוא לחמם אותך יהיה לך כל כך חם שתרצי שהמזגן יעבוד ושיקרר כמה שיותר
K keren007 New member 24/6/02 #4 מי שמגיע ראשון זוכה ../images/Emo3.gif סתם........ אני לא אבגוד בערס הקטן שלי.........
S shahf New member 24/6/02 #6 עם תראה לנסר אבולשיין 7 בצבע אדום לבן ומדבקות של RALLIART חותך אותך בכביש בדרך לקרן זה אני
ל ל א ק י New member 24/6/02 #14 כי שוט משאיר סימנים כחולים...... ואז כל מי שיראה אותי ידע שהתעללת בי...... ואז תיהיה בכלא.. {לא רעיון כל כך טוב..}
כי שוט משאיר סימנים כחולים...... ואז כל מי שיראה אותי ידע שהתעללת בי...... ואז תיהיה בכלא.. {לא רעיון כל כך טוב..}
K keren007 New member 24/6/02 #15 זאת לא בעיה...... אף אחד לא יכול לראות סימנים כחולים דרך הפרווה שלך.......
ל ל א ק י New member 24/6/02 #20 תשאלי את אבא...... עם הוא יבין..... אבל לא נראה לי................. אבא מפגר "קצת"... וגם סוטה "קצת.." או שזה חרמן "קצת..." אין לי מושג.....
תשאלי את אבא...... עם הוא יבין..... אבל לא נראה לי................. אבא מפגר "קצת"... וגם סוטה "קצת.." או שזה חרמן "קצת..." אין לי מושג.....