קר לי - גוד דאמיט!
Y Yaniv-DC New member 27/9/01 #2 גם פה קר תגיד לי, אתה ראית את קורטלנד ב-LOST? ועכשיו... הפרק השני בשייט האהבה...
Y Yaniv-DC New member 27/9/01 #4 והפרק היום הוכיח שוב הבנים, הם אלה שמחפשים קשר, הבנות רוצות להזד$#~... וכמו שחכם סיני עתיק אמר, כל הבנות זונ*&^ אבל רק החכמות לוקחות כייסף...
והפרק היום הוכיח שוב הבנים, הם אלה שמחפשים קשר, הבנות רוצות להזד$#~... וכמו שחכם סיני עתיק אמר, כל הבנות זונ*&^ אבל רק החכמות לוקחות כייסף...
Y Yaniv-DC New member 27/9/01 #7 שמרתי... בגלל זה הוספתי &^@#%#^!! ואם את לא מאמינה, הערב ב-FOX בתשע בערב שלך (כאן כבר היה ממש מזמן) תראי ותווכחי!
שמרתי... בגלל זה הוספתי &^@#%#^!! ואם את לא מאמינה, הערב ב-FOX בתשע בערב שלך (כאן כבר היה ממש מזמן) תראי ותווכחי!
M MARMELAD New member 27/9/01 #13 אוףףףףף לא פייר שאתם רואים תוכניות טלויזיה שאצלנו עוד לא נולדו אפילו ובטח ייעשו להם גירסא עיברית שיקראו לה "האבודים" או משהו כזה גם אני רוצה אמריקה
אוףףףףף לא פייר שאתם רואים תוכניות טלויזיה שאצלנו עוד לא נולדו אפילו ובטח ייעשו להם גירסא עיברית שיקראו לה "האבודים" או משהו כזה גם אני רוצה אמריקה