קר להם מאוד

GALITDOL

New member
קר להם מאוד../images/Emo5.gif

זאת אומרת לעוברים שלי שמחכים לי בחנקן במדיקל סנטר קודם כל תודה על כל דברי הנחמה והעידוד שהרעפתם עלי בתוצאות השליליות והמאכזבות זה קצת ייבש את הדמעות ומכין אותי למרוץ הבא. הרופא אמר שהסיכויים קלושים בהחזרת עוברים קפואים בשלב שבו הם נמצאים (רבי-תאים. בלצוטיסים או משהו כזה) ואם בכלל יהיה מה להחזיר - סהכ הוקפאו 3 ואני לא ממש יודעת כמה ישרדו. אז אני בציפיות נמוכות ואולי עדיף כך שאני לא יתרסק שנית. אנחנו משתמשים גם בביוץ הטבעי כך שגם אני לא לוקחת זריקות החודש אז זה מעין חודש מנוחה עם סיכוי כלשהוא כדי שאני לא ירגיש שגם החודש הזה מתבזבז. אני חשבתי שזה טוב שהם התפתחו יפה כי זה מראה כביכול על הטיב אבל מסתבר שהרופא יודע אחרת. נשיקות לכולכם ובהצלחה לכל הממתינות ובני זוגיהן -הממתינים

יעל@

New member
גלית

מדוע זה שהעוברים מפותחים זה לא טוב? הייתי בטוחה שזה דווקא לחיוב. גם לי יש מוקפאים - 4 שמחכים לי באסותא. מחר אני הולכת לרופא אז אני אשאל לגבי המוקפאים וכו´. ואולי יש סיכוי מהמוקפאים מי יודע, אם לא היה סיכוי לא היו מקפיאים אותם. מקווה שבקרוב הם יתחממו להם ברחם למשך 9 חודשים, יעל

שושי @:-)

New member
היי בהצלחה

עם העוברים שלך הגיעו לשלבים כאלו מתקדמים זה אומר הרבה. הבעיה שבמוקפאים אחוזי ההצלחה נמוכים יותר מהטריים. לכי על זה- ואם ייקלט הריון פה תוכלי להגיד שאת ממומנת ע"י חברת סנפרוסט בע"מ
שושי שמאמינה בהחלט שאפשר להקלט ממוקפאים

עמית@

New member
לגלית וה../images/Emo113.gif ../images/Emo113.gif ../images/Emo113.gif שלה

אני הבנתי מהרופא באיכילוב שהקפיא את הגורים שלי (כל ה13) שעדיף להקפיא אותם קטנים (2-4 תאים) כך סיכויי ההפשרה שלהם טובים יותר. הבנתי שקשה יותר להקפיא עוברים גדולים, היות ויש הרבה יותר פוטנציאל הרס. מקוה מאוד שהקטנים שלך שוברים את הסטטיסטיקה. זה מצויין שהם התפתחו יפה וזה בהחלט מראה על טיבם, אבל ההקפאה מתערבת בתהליך היפה. עדיין- חודש ללא זריקות ללא יותר מדי בדיקות וללא שאיבות+סיכוי להריון- מה רע? שתצליחי ותנפחי את הסטטיסטיקה של ברטוב
עמית

מרב.

New member
גלית,

נכון שהסיכויים נמוכים יותר, אבל אספר שטב, שהלבורנטית המקסימה מאסף הרופא ישבה איתנו וסיפרה על החזרת מוקפאים שבה נהרסו כמה תאים במהלך ההפשרה, אבל מאותו עובר קפוא נולדה תינוקת 4.5 ק"ג. תמיד יש תקווה, אם כי אני מבינה את הצורך הנפשי להתגונן מפני אכזבה נוספת. מאחלת לך תינוקת דביבונה שכזו (אם כי 4.5 ק"ג נשמע לי אפעס, קצת מפחיד
) שבוע טוב ומבורך מרב

נועם@בת

New member
אמא גלי כבר תחמם אותם אצלה

תשעה חודשים, וגם כשהם יהיו הורים בעצמם, אמא גלי תחבק אותם כדי לחמם אותם שוב ושוב. אם יש סיכוי קטן יותר, אז תשמרי על אופטימיות זהירה- העיקר שתהיי בהריון
שבוע טוב נועם

גליתי ערב טוב ומבורך לך ...

למרות שהסיכויים נמוכים היו הצלחות במוקפאים ואפילו האחוזים גדלו כך שתמיד צריכים להיות אופטימים .. ובקשר לד"ש ששלחת לברקוביץ הוא לא ידע מי את !! מצטערת אבל ניסיתי ! בהצלחה !!

גלית שאלה ?

ברקוביץ אמר לנו שבעלי יצתרך לתת 2 דגימות זרע בהפרש של שעה אחת בבית ואחת במעבדה האם גם לכם היה את זה ? והיום זהו היום ה10 שלי להזרקות וההורמון שלי לא כ"כ מתאים לשאיבה האם ידוע לך משהו על כך ? אשמח לתשובות
יונית

GALITDOL

New member
היי יוניתי

אצלנו נתבקשנו להביא דגימת זרע אחת ותודה לאל על כך אני לא יודעת אם בעלי היה מסוגל , וכמובן במובן הנפשי. היה לי פרוטוקול קודם של 10 ימים ללא שאיבה. הוא שלח אותי הביתה לחכות למחזור ואני ישבתי במרפאה ובכיתי על הבזבוז הנורא והוא מצא את עצמו בתפקיד הפסיכולוג. אבל עם הפרוטוקול שלך שזכור לי הוא עטור הורמונים ראיה לי קצת תמוה- אצלי הוא הסתפק ב 2 מטרודין שלא עשו את העבודה ולכן לא התאימו לשאיבה. מה הסיבה לדבריו? כמה הבשילו? אני מקווה שאולי הוא נתן להם תמריץ נוסף ואולי בכז תתאימי לשאיבה החודש כי אני יודעת שזה לא נעים לעבור את כל זה ובסוף לקחת כוריגון ע"מ לקבל את המחזור. בהצלחה מכל הלב גלית

יפית@

New member
יו גם לילדודס שלי בטח קר עכשיו../images/Emo113.gif

אתמול אני ובעלי צחקנו - אמרתי לו תראה איזה אמא רעה אני כבר מקפיאה את הילדים מקור עוד לא יצאו לעולם , ועוד בגשם כזה.
אין לי מושג הרבה במוקפאים זה הסבב הראשון שלי , אבל אחרי השאיבה הודיעו לי שמקפיאים בגלל ההיפר- אז ישר שאלתי אם העוברים יהיו באותו טיב כשירצו להחזיר , הרופא שלי אמר שהאיכות יורדת אבל עדיין יש הרבה הצלחות. אני מקווה שאחת מההצלחות היא תיהיה את בקרוב. שיהיה לך שבוע טוב...
ביי יפית

באאבו

New member
על מוקפאים ביום קר......../images/Emo113.gif

הנה, גם אני, מחולקת כבר למיליארדי תאים, קפאתי אתמול מקור.. (שונאת חורף
), והנה, הופשרתי, ועכשיו אני בסדר
גלידאטור יקרה, לא מבינה בזה הרבה, מוקפאים, מופשרים, מחולקים.. אני רק יכולה לאחל לך איתם המון המון בהצלחה, הפשרה קלה ובטוחה
והריון חם ונעים....
באבו

GALITDOL

New member
עפי דר זיידמן

שאלתי בפורום רופאים לגבי הסיכויים אז כך: סיכויי השרדות של בלסוציטים הם 2/3 יחסית נמוכים לבעלי 2-6 תאים אבל אם החברה האלו שורדים את ההקפאה סיכויי ההשתרשות שלהם גבוהים .

למעלה