קרש 3D למנוע 46 מהו טיסן הפרופיל ל-3D הכי טוב למנוע 46? שרון.
A avistar6 New member 3/8/07 #2 אין הכי טוב כל אחד לפי מה שהוא אוהב. לדעתי היאק של LHK (התכלת) הוא בעל הביצועים הכי טובים ומבצע את רוב, אם לא את כל תרגילי ה 3D ברמה הגבוה ביותר
אין הכי טוב כל אחד לפי מה שהוא אוהב. לדעתי היאק של LHK (התכלת) הוא בעל הביצועים הכי טובים ומבצע את רוב, אם לא את כל תרגילי ה 3D ברמה הגבוה ביותר
E eldar646 New member 4/8/07 #3 גם אני חושב שה-YAK של LHK הוא הכי טוב ומבצע את כל התרגילים.....לי ספציפית יש אותו והוא ממש טיסן סבבה....הוא מרחף בקלות ועושה את כל שאר התרגילים ממש הקלות...הוא נוחת כמו בובה...........אחלה של טיסן אלדר
גם אני חושב שה-YAK של LHK הוא הכי טוב ומבצע את כל התרגילים.....לי ספציפית יש אותו והוא ממש טיסן סבבה....הוא מרחף בקלות ועושה את כל שאר התרגילים ממש הקלות...הוא נוחת כמו בובה...........אחלה של טיסן אלדר
B bar5791 New member 4/8/07 #4 אני חושב שהקטאנה 46 היא אחד.... הטיסנים הטובים ל3D לי אישית יש אותה ואני ממש מרוצה אם תרצה עוד פרטים שלח מסר
אני חושב שהקטאנה 46 היא אחד.... הטיסנים הטובים ל3D לי אישית יש אותה ואני ממש מרוצה אם תרצה עוד פרטים שלח מסר