קרש גיהוץ

menimm

New member
קרש גיהוץ

שלום, מדוע מגהץ אדים צריך קרש גיהוץ מיוחד ?

כי מגהץ אדים בניגוד למגהץ רגיל

צריך לעמוד בזוית מסויימת ולכן כמעט כל קרשי הגהוץ החדשים מותאמים לכך. (פכככככ גהוץ..... ) פנינה

menimm

New member
התבלבלתי קצת...

המדובר הוא במגהץ קיטור, ולא אדים.. האם עדיין קרש הגיהוץ הרגיל מספק ? או לא אז.. מה מיוחד בקרש שמיועד למגהץ קיטור ?

מוצרלה

New member
פנינה- ברוכה הבאה בצל קורתה של

שרוני ושלושת הדובים

gabizon79

New member
החלטתי../images/Emo11.gif

לא אוניברסיטה ולא בטיח...אני מתחיל בקריירה חדשה של עקרת בית,זהו יש מטפחת לראש,יש מגב,יש נכונות.... מוצצצצה
חשבת שתפטרי ממני אם תברחי לפורום אחר הא...אין מצב אשדוד מאחורייך... מאחל לפרום שגשוג עם האנשים החדשים שנדדו ממתכונים

יוווו..כמה חריףףףף

יאללה עוד ...עוד קצת חריף ... ברוכה הבאה
ואם את כבר כאן אז יאללה נשתה קפה ?

מוצרלה

New member
חחחח שרוני, והבחור הזה כששאלו

אותו איפה הוא גר, הוא ענה שבקיבוץ אש-דוד. חחחחחחחחחחחחחח הבנת עם מי יש לי עסק?????? חחחחחחחחחחחחח אבל לבשל הוא יודע מצוין, חבל על הזמן. (אח, אם הייתי רווקה צעירה)

נירהמ1

New member
מוצי - את עוד תסחבי אחרייך את../images/Emo8.gif

אנשי פורום "מתכונים".

מוצרלה

New member
כפרות ../images/Emo24.gif הצלחתם להגיע? למרות

הפקקים שבדרך??? מתה עליכם. שרוני, מעכשיו הפורום הזה יקבל צבע נוסף. אבל תזהרי, מדובר באנשי פורום מופרעים ושזקוקים למנה יומית של כדורים פעם ורודים פעם כחולים. חחחחחחחחחחחחח

חחח...

אין בעיה יש לי סטוק גדול של כדורים מכל הצבעים .... כולם לפתוח פה גדול ...אהההההההה

נירהמ1

New member
מוצי - כנסי, כנסי../images/Emo24.gif

חחחחח. את כבר מספרת להם על הוורודים והכחולים? נו, נו, הם עדיין לא מכירים אותנו. בפורום "מתכונים" אנחנו שרוטים עם קבלות, אבל כאן עוד לא.

נירה ...

מה עוד לא ... ומח' שריטות זה כאן ...חדר שני משמאל ... ברוכה הבאה אמרתי לך ? אם לא אז ברוכה הבאה

נירהמ1

New member
כחולים וורודים ../images/Emo39.gif

כשהשרשורים בפורום היו הופכים למצחיקים, הזויים ומוזרים במיוחד (באמצע הלילה השרשורים הופכים לפעמים לכאלה), אז תמיד היו "מאיימים לאשפז" את כל הבדרנים ב"אגף סגור" ולתת להם כחולים וורודים (שהם כדורים).

חחח...יודעת יודעת ...

אגב באייקונים של החורף יש בד"כ את הכחולים והורודים ... אוסיף אותם לחתימה שלי ..שיהיו על כל מקרה שלא יהיה

למעלה