קרקר נגד קרקר

lizush

New member
לינושק'ה

יש לי רעיון בשבילך, אני לא יודעת אם ניסית אותו פעם או לא, אבל לפעמים זה עובד (רק לפעמים). תנסי להעלות את הרעיון בפניו שהוא פוגע בך לפני שיש איזה אירוע מסוים שאת נפגעת ממנו ספציפית, משהו בנושא: "אבא, אתה יודע שלפעמים אני נעלבת ממך וזה כואב לי"... תנסי לראות איך הוא יגיב על זה.. חוץ מזה, אצלנו הפולנים מאכילים מאהבה... איך אחי יצא כזה שחיף זאת עדיין תעלומה

אני גאה בך ../images/Emo23.gif

את יודעת מה למדתי במהלך שנותיי עם ההורים? שהורים צריכים זמן ככל שאנחנו מתבגרים הם מבינים. לפעמים הם צריכים שיעירו להם בכדי שהם יגיעו להבנה הזו. אני בטוחה שאבא שלך שוחח על כך עם אמא כשהלכת אין לי ספק שאת זעזעת אותו גם אם הוא לא אומר לך בגלל ולמרות השומן שלו הוא דואג שכביכול לא תהיי כמוהו,,, מכאן הכל מתחיל. זה כמו האנשים האלה שמרזים מנותנים מוסר לכל העולם אתם חייבים לרזות . שמחה שלקחת הכל בהבנה מיוחדת שכזו אני גאה בך יפיופית אדמונית

lizush

New member
../images/Emo25.gif

בובית, חוץ מזה שההורים שלי לא מדברים ביניהם בערך 20 שנה צדקת בהכל... אני מסכימה איתך שזה גם קשור לבגרות, אבל גם השהות שלי פה חיזקה את הביטחון שלי, והיום, יכולתי לנהל דיאלוג שפוי מרמת ה"שווה" ולא מרמה נחותה. תודה בובית

newKiticat

New member
הייתי חייבת להגיב

כי את מתארת מצב כל כך אידאלי. נשמע שלמרות האי נעימות שיכולה להיות- יש לך ולאבא שלך פתח לדיאולוג כנה וישיר. מדהים.

למעלה