קרקר! אהה... אופס... סקר.

קרקר! אהה... אופס... סקר.

יצורים יקרים וחובבי סונטה, מה דעתכם על להקת IN FLAMES? אני יודע שהסגנון קצת שונה (מדת' מטאל מלודי ועד ניו מטאל, בשני הדיסקים האחרונים) ושהווקאלס קצת קשים לעיכול, אבל בכל זאת, מה דעתכם? אני, בתור חובב דת' מלודי, גיליתי אותם דווקא די מאוחר. שמעתי קצת, לא התלהבתי יתר על המידה, והמשכתי להנות מDark Tranquillity ו-Eternal Tears Of Sorrow. כאשר נכנסתי ללהקות נוספות בתחום הדת' המלודי (אט דה גייטס, ארק אנמי, אמון אמרת' (שאגב מגיעים לארץ. מי בא?))0 לא היה לי מנוס מלנסות ולשמוע עוד חומר של אין פליימס. בכל זאת, הם הכי מוכרים. יוצא שכרגע אני לובש חולצת אין פליימס, שומע את Trigger מהדיסק החדש ואין פליימס הפכו לאחת הלהקות האהובות עלי, ואני מכיר את הרוב הגדול של השירים שלהם. אפילו בדיסק האחרון שלהם, שהוא הרבה יותר בכיוון הניו-מטאלי, הם נשארים איכותיים. אם הם מצליחים ניו מטאל בצורה כל כך איכותית- זה כבר אומר עליהם משהו, לא? ומה אתם חושבים?

סביח

New member
כשרק התחלתי לשמוע

מטאל אז התחלתי להוריד דברים שלהם וכמובן שהתחלתי להתלהב שוואי אני שומע דברים כבדים וזה היה עד שהבנתי שהם(לדעתי) די מסריחים...

AMORPHIOS

New member
ידידי, למה לזלזל?

אני אהבתי, ועדיין אוהב אותם. להקה מלודית (החדשים) וסוחפת. אך גם נוטה לצד היותר אגרסיבי (הישנים, והאהובים עליי ביותר). לכן לדעתי עם אחלה. יום טוב!

דווקא אני שמעתי דברים...

הרבה יותר כבדים לפני שהגעתי אליהם. אני מניח שאופת' ואט דה גייטס (בעיקר הראשון) זה קצת יותר כבד מאין פליימס...

meiritamir

New member
שמע...

יחסית לתחום שלם - אין פליימס לא רעים בכלל.. יש להם חומר טוב, אפילו שזה ממש לא סגנון אהוב עליי... האלבום האחרון שלהם די מאכזב, לעומת זאת.

AMORPHIOS

New member
האלבום האחרון מתחרה עם לינקין פארק.

שיהיה אומדן מסוים עם האלבום החדש של השוודים המשועממים. וסונטה...נורווגים זה תמיד טוב! בעיקר שהם מאוחרי סורגים בגין הצתת כנסיות ומעשי סדום בכבשים וחיות משק בבתי קברות באמצע הלילה לצלילי בורזום

יש בעייה קטנה איש...

סונטה בכלל פינים
ולהשוות את להקת הנו-מטאל-דת'-מלודי-פילים-ורודים אין פליימס ללהקת הפופ-המאגניבה-עם-הדיסטורשן-הקשוח-כמו-התחת-של-אורנה-דץ לינקין פארק זה, אפעס, מוגזם. השוואה לסיסטם לדוגמה יותר במקום. וסיסטם דווקא אחלה להקה, למרות הנו מטאל. ככה גם אין פליימס. ואני עדיין מעדיף את Colony המצוין

AMORPHIOS

New member
חחחח

אני יודע שסונטה פינים. אני התכוונתי לשוודים ולאמריקקים המלוקקים לינקין פארק. וקולוני עדיין מצויין, לא טענתי שלא. הבהרה: סיסטם זה חביב, אבל תתפוס אותי במילה, אני צריך לשמור על פוזה קשוחה, שכחת?:)

berko666

New member
קגע אני רוצה להבין משהו

אתם שונאים לינקין פארק??!! זאת אחלה להקה למרות שהם יוצאים בסגנון מוזיקה שונה מסונטה יש להם שירים יפים מאוד והאלבום החדש שלהם פשוט יפה!! אני ממליץ למי שלא שמע ולמי ששמע אז שינסה לשמוע את זה באוזן יותר חיובית ולא לנסות לדחות את זה כי אתם רק בעיניין של מטאל כבד!!! תפסיקו להיות צרים. הא כן חוצממזרחית את זה תישנאו!! זה חרא!

l o s t

New member
זו לא להקה .

זה חרא טהור וממוסחר . לקחו חרא שמו עליו בושם וזה לינקין קראפ

meiritamir

New member
אנחנו שונאים לינקין פארק...

מהסיבה הפשוטה שהם מוציאים שם רע לרוק הכבד ולמטאל. הם משחקים אותה מטאליסטים, כשהם בעצם משהו שיותר קרוב לנו-מטאל ואלטרנטיב. הם בעניין של פוזה, לא בעניין של לחן או מילים. הם בעניין של כסף - לא מוזיקה בשביל הנאה, אומנות, אלא בשביל כסף בלבד. אנחנו לא רק בעניין של מטאל כבד - לא יודע מה אתה מחשיב "כבד", אבל סונטה ארקטיקה זה לא כבד. לינקין פארק זה דאעווין, ולא יותר.

מזרחית זה הרבה יותר איכותי מלינקין

דבר ראשון, מי אתה שתגיד לי מה לשנוא ומה לא? ומי אתה שתאמר שאני צר, בגלל שאני חושב שלינקין פארק הם להקה עלובה? דבר שני, במוזיקה מזרחית אמיתית (לא הזבל הפופולרי כמו אייל גולן) יש, למרות שאני לא ממש מתחבר למוזיקה הזאת, הרבה יותר איכותיות ותחכום מאשר בכל שיר של לינקין פארק. יש גם המון להקות מטאל שמשלבות מוזיקה מזרחית במוזיקה שלהן, ככה שאתה סתם שם סטיגמה. דבר שלישי, לינקין פארק היא בסך הכל בוי-באנד ממוסחרת שמופיעה בMTV כל שנייה, עם פוזה קשוחה ושניים וחצי אקורדים. עם כל הכבוד, זה עלוב, וזאת מוזיקה לילדים בני 11 שבריטני כבר לא מספיק מאגניבה בשבילה. תתבגר. דבר רביעי, אתה האחרון שיכול לקרוא לנו צרים. סונטה זה לא מטאל כבד, זה מטאל קליל לגמרי. אני שומע גם דברים כאלה (פאוור והבי מטאל), גם מטאל הרבה יותר כבד (שמעת אופת'? דיסממבר? רוטינג קרייסט?), גם רוק יותר קל או ישן (פינק פלויד, הדורס, רדיוהד), גם מוזיקה אירית, ועוד הרבה מאוד דברים. אם יש כאן מישהו צר, זה אתה. אני מצרף קישור למאמר שכתבתי על נו מטאל, ובין השאר על לינקין פארק (שזה אגב לא נו מטאל, אלא פופ עם דיסטורשן). אולי תלמד כמה דברים, ילדון. ואגב, לשים 666 בכינוי זה מתלהב להפליא, ואופייני מאוד ל"פריק" שחושב שלינקין זה מאגניב.

AMORPHIOS

New member
יופי של ליברליות

מר "אל תהיו אטומים ותשמעו דברים פחות כבדים למרות שאתם לא אוהבים את זה כי ליברליות ותיחות מוזקלית זה חשוב למרות שמזרחית זה חרא" אכן, השכלתי.

למעלה