קרציות

spur4444

New member
קרציות

שלום שלום, מאז לפני כ 10 ימים גיליתי שלכלבה שלנו (בת ה 4 חודשים) יש קרציות. כבר הורדתי כמות קרציות נכבדת ממנה, אבל אני בטוח שעוד נשארו. בשבת שמנו לה Frontline, אך זה עדיין לא השפיע כנראה, כי היא מתגרדת לא מאט. יש עוד משהו שאפשר לעשות, או שהפרונטליין אמור להשפיע ? האם הוא אמור להרוג קרציות חדשות, וכן לדחות קרציות חדשות ? מה הטיפול היעיל ביותר לקרציות ? תודה מראש

be_roo

New member
מקור הגירוד הוא לאו דווקא קרציות

הפרונטליין יעיל למשך כחודש (בתנאי שלא רוחצים את הכלב לפני כן). למרות שהטיפול שלו יעיל בצורה מיידית ומומלץ לכלב שסובל ממכת קרציות, בהשמך, לשם מניעה בעתיד עדיף להשתמש בקולר (כגון קילטיקס למשל), שפועל למשך 5 חודשים, וגם יותר קל לשימוש. את סיבת הגירודים יש לאבחן אצל וטרינר.

matansolomon

New member
שלום רב לך../images/Emo70.gif

האם השתמשת בפרונטליין קפסולות או ספריי
אני ממליץ לך יותר על פרונטליין קפסולות ששמפזרים על הצוואר והוא מספיק לחודש, יש אנשים הטוענים שהפרעושים פיתחו נגדו משהו ולכן הוא לא עוזר נגד פרעושים ולפעמים קרציות, במקרה זה אני ממליץ לך על אדוונטג' קפסולות, משהו חדש ומעולה, שגם מפזרים על הצוואר...

be_roo

New member
אדוונטג' אינו מיועד לקרציות../images/Emo70.gif

וזאת על פי הגדרת היצרן עצמו. השילוב הטוב ביותר הוא אדוונטג' לפרעושים (הוא חדש יותר מפרונטליין ולכן אין עמידות נגדו עדיין), וקולר של קילטיקס נגד קרציות. בתרסיס הפרונטליין באופן חד פעמי על כלב שסובל ממכת קרציות.

למעלה