ריק=מבריק
פ פcיפלורה New member 25/2/06 #26 שום מחשב נייד לטאקי.... אחרת... נתחשמל כולנו... היא הרי תקליד מהמקלחת... מהכיור במטבח.... תאמינו לי! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) טאקי כפרה... נשארה קובה אחת לפחות בשבילי?!
שום מחשב נייד לטאקי.... אחרת... נתחשמל כולנו... היא הרי תקליד מהמקלחת... מהכיור במטבח.... תאמינו לי! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) טאקי כפרה... נשארה קובה אחת לפחות בשבילי?!
א אני ליאור New member 26/2/06 #28 ראית טאkי מה זה? הלך עלייך המחשב הנייד פcי רק חזרה מהצימר וכבר עושה בלאגן ואני קפצתי לרגע אני בעבודה נו התקינו תוכנה חדשה ואני אמורה לנסות אותה ליאור
ראית טאkי מה זה? הלך עלייך המחשב הנייד פcי רק חזרה מהצימר וכבר עושה בלאגן ואני קפצתי לרגע אני בעבודה נו התקינו תוכנה חדשה ואני אמורה לנסות אותה ליאור
D dardara New member 25/2/06 #10 חחחחח טאקי ,המציאות אומרת ../images/Emo140.gif שני מחשבים אל תחפשי בשגות זרים ,חחח קני לך אחד פרטי משלך ואז ניראה מי נוגע בו? חחחחחחחחחחח שבוע טוב
חחחחח טאקי ,המציאות אומרת ../images/Emo140.gif שני מחשבים אל תחפשי בשגות זרים ,חחח קני לך אחד פרטי משלך ואז ניראה מי נוגע בו? חחחחחחחחחחח שבוע טוב