קרע בשריר תאומים

big9991

New member
קרע בשריר תאומים

מושבת כבר חודש וחצי עקב משחק כדורגל מטופש עם ילדים. מה שלא עושות שעות של רכיבת שטח עושה גם עושה ספירנט של כמה שניות ואז אתה נדפק. פעם שנייה שזה קורה לי כשהפעם הקודמת לפני מס שנים נגרמה גם היא בגלל משחק תופסת עם הילדים בחוף הים. בפעם הראשונה לא טפלתי והנחתי לרגל להחלים לבד בעת רופא.
בפעם השנייה התעקשתי והופניתי לפזיוטרפיה במרפאת ספורט בכפ ס ועברתי מס טיפולים של עיסוי.חשמל ותרגול.
עומד לחזור לרכיבה ככל הנראה מחר.לא מודאג ככ מהרכיבה אלא מאירוע דומה שעלול לקרות שוב ושהפציעה להפוך כרונית.
יש למישהו נסיון עם סוג הפציעה הזה?עצות כלשהן מלבד למצוא חברים בני גילי? אני לא רץ אלא רוכב אופניים .

קרע בתאומים זה ספקטרום שלם של פציעות

מקרע חלקי וקטן שיכול להחלים תוך ימים עד שבוע ועד לקרע מלא שדורש ניתוח והחלמה מאוד ארוכה.
האם הקרע הודגם בUS או MRI? ואם לא, מה ההנחיות הרפואיות שקיבלת?

big99 rev 2

New member
ציטוט מתשובת ה CT

"בתוך שריר גסטרוקנאומוס ימני הודגמה קולקציה נוזלית קטנה, 18 ממ על 4 ממ - המטומה תוך שרירית כביטוי לקרע חלקי בשריר".

כאמור, אורטופד יעץ לי שלא לטפל ולהניח להחלים, אני התעקשתי לקבל הפניה למרפאת ספורט והופניתי למרפאה של אריק לויטה בכפ"ס שם טופלתי ע"י עיסויים , חשמל, תרגול

big99 rev 2

New member
ובנוסף

למרות ההגדרה קרע חלקי, לא יכולתי לדרוך על הרגל ללא כאבים כמעט שבועיים והצליעה ארכה כמעט חודש .
לא משהו שנרפא תוך מס ימים

למעלה