קרסטס לשיער

קרסטס לשיער

הי לכולם קודם כל אחלה פורום, תתחדשו רציתי להמליץ על מוצר לשיער של קרסטס - kerastase noctogenist. אני חושבת שזה מוצר חדש כי עוד לא ראיתי אותו בהרבה מקומות. בדרך כלל אני לא קונה קרסטס כי קצת יקר לי, אבל השיער שלי הגיע ממש למצב בלתי נסבל, אחרי 10 שנים של צבע ופנים בלי הכרה. הקש שהפרות לועסות במשק של הדודים שלי במושב כבר נראה יותר טוב. בקיצור, החלטתי להשקיע קצת ורכשתי את המוצר הזה, שזה נוזל שמרססים בלילה לפני השינה על השיער. לא צריך לשטוף. מבחינתי זה כבר השוס. ובבוקר, אין דברים כאלה, מקבלים שיער חדש. משי. אני משתמשת בזה כבר שלושה שבועות בערך, וכאילו קיבלתי שיער חדש. רך ונעים, וגם אחרי חפיפות אין לי בעיה לסרק אותו. בקיצור, שווה ביותר. ומומלץ.

את מוצרי קרסטס אפשר להשיג

במחיר הרבה יותר זול מאשר במספרות בחנויות לצרכי מספרה .

שלחי במסר היכן את גרה - אם את גרה

באיזור שלי אכתוב לך היכן יש חנות כזאת. במחשבה שנייה תחפשי בדפי זהב מתחת לקטגוריה של צרכי מספרות באיזור מגוריך ותראי היכן החנות הקרובה לך ביותר.

מוצר מצויין אבל ממש יקר

חשבתי לקנות אצל הספר שלי לפני שבוע, כי השיער שלי במצב נורא... אבל עמדתי בפיתוי בזכות המחיר. לפי מה שאני יודעת ניתן להשיג את המוצרים האלה רק במספרות.

דרך אגב הייתי אתמול בחנות לצרכי

מספרות ושאלתי לגבי המוצר הזה - בעל החנות שאני בהחלט סומכת עליו אמר לי אם יש לך כסף מיותר תקני אחרת תרדי מזה, הם יצאו בפרסומת טובה שלא מצדיקה את המוצר...

למעלה