קרנץ שוקולד

מבלגרת

New member
קרנץ שוקולד

לא זוכרת אם כבר שאלתי, אבל תשובה עדיין אין לי אז מנסה (אולי שוב): בעלי התלהב מקרנץ שוקו של אוסם בסדרה של מיקי שמו. מדובר בעוגת שמרים דקה במילוי עשיר של שוקולד ואגוזים. ניסיתי לעשות את העוגה אך המילוי לא יוצא לי עשיר והרבה כמו אצלם. לגבי העוגה- מכינה רק עם שמן. יש לי מתכון טוב אך תמיד יתקבל עוד מתכון לעוגה רכה בברכה (לא רטובה). לגבי המילוי- פעם ראשונה- מרחתי שמן על העוגה ומעל פיזרתי קקאו וסוכר. פעם שניה- בישלתי מילוי טעים אך הוא היה נוזלי ויצא מכל הכיוונים ולכן לא כ"כ נשאר משהו בעוגה
שני המילויים היו בסדר אך לא היו נוכחים כמו בעוגת הבית. אגוזים- איזה סוג אגוזים שמים? תודה מראש

shron17

New member
למלית עסיסית לקרנץ,תמרחי ממרח נוטלה, ו,,,

מעל הממרח נוטלה תפזרי 3 כפות אגוזי -מלך קצוצים, אבל,,, אם זה לילדים ,אז להקפיד על אגוזי-מלך טחונים , או שקדים טחונים דק.

מבלגרת

New member
היי

ממרח נוטלה לא מתאים לי בגלל כשרות (חלב נוכרי) אז אצטרך משהו אחר. אגוזים- אני חושבת שפעם שעברה שמתי אגוזי מלך והרגשתי טיפ טיפה טעם מריר קצת. אולי סוג אחר? האם את מכירה את העוגה הזו? פשוט , אחותי הצעירה רוצה לבוא אליי יום חמישי לעשות עוגת שמרים ואני כ"כ רוצה שתצא מדהים..

אגוזים מרירים=אגוזים לא טריים

תשימי לב כשאת קונה -עדיף לא באריזה סגורה אלא בתפזורת בחנות מיודעת לכך ואז אפשר לטעום ולדעת אם מרירים או לא. את יכולה גם להשתמש באגוזי פקאן/לו"ז. אגוזי לו"ז רצוי לקלות מכט בתנור לפני השימוש ולקצוץ . יש ממרח שוקולד השחר שיוצא נפלא באפיה בהצלחה

למעלה