קרני

nuritush

New member
קרני

היי, זוכרת אותי? חזרתי! צדקת- לונדון אכן עיר מדהימה, ונהנתי מכל רגע!! גם הבריטים מדהימים (אם את מבינה למה אני מתכוונת)... מתי הייתה פגישת הפורום בצ`ט? ואיך היה? - הבטחת לעדכן אותי. בקשר לשאלתך, אני ו``חברי לעט`` היינו נפגשים בצ`ט מדי יום, אבל כבר מזמן הפסקנו עם זה (בגלל משהו נורא מצער שקרה לו במשפחה) ועכשיו אנחנו רק שולחים אחד לשני מייל מדי פעם... )-: לצערי הרב, כבר לא נראה לי שנפגש- אני לא חושבת שזה כדאי. נראה לי שאיבדנו את מה שהיה לנו, ושזה קצת ייהרס אם נפגש למרות זאת. מה את חושבת?

קרני

New member
החזרה מלונדון... :)

איזה יופי שנהנית לך בעיר המדהימה הזאת... עם האנשים המיוחדים האלו... תמונות יש? :)) סרקי כמה ושלחי לנו... :)) חמודה, בנוגע לאיש שלך (?) לא הרחבת הפעם לספר, כך שבטח תשובתי לא ממש תהיה יעילה... אז אני זורקת כמה השערות לחלל הדף... קחי מה שרלוונטי לך... אני לא יודעת לאן בדיוק הנסיבות הובילו אתכם, ואם אפילו לא נשארה אבקת קסם לפיזור... כנראה שהמקרה שארע במשפחתו היה ממש קשה אם הצליח להרחיק אתכם אחת מהשני, למרות שלפעמים מקרים כאלו דווקא מקרבים בין אנשים... לעיתים צריך לתת מרחב מחייה על מנת לסדר מחשבות... לעיתים צריך לבחון אם הקשר הזה הוא משהו שאנחנו באמת רוצים, למרות שאין בו את אותו הקסם של ההתחלה... לעיתים אולי יש להפסיק דברים בשיא פריחתם על מנת שלא לחזות בקמילתם ודעיכתם... אולי יכול משהו אחר לצמוח תחת אותו שתיל שנבל... ואולי... צריך ללכת לפי צפונות הלב! שיהיה לך יום מקסים! בהצלחה! ומקווה לשמוע ממך שוב! @ @ J U שלך, קרני

למעלה