קרני..!

keren123

New member
קרני..!

אל תישאלי...! טוב באצם אני הספר לך גם בלי שתשאלי! :) אני מרגישה באופרת סבון. החברה הכי טובה שלי... (אמורה להיות הכי טובה) נדלקה עליו. היא ידע מכל הסיפור שלנו...היא שאלה אותי האם מפריע לי אם הם יהיו ביחד. (מה אני יהיה חסרת כל התחשבות?! ויגיד לה שאני לא הכי שלמה עם זה..לא! אמרתי לה שזה בסדר והחלתי לה בהצלחה...) הם עכשיו חברים...ואני רואה אותם כל ערב ביחד! חשבתי הרבה והגעתי למסכנה שאנהי אוהבת אותו! באתי וסיפרתי לה...אמרתי ``תקשיבי! אני לא אומרת לך להיפרד ממנו! כלל וכלל לא! אבל אני פשוט חושת שאת צריכה לדעת שאני אוהבת אותו.`` היא אמרה לי ``OK.אני חושבת שאתם צריכים לשבת ולדבר...`` אבל אני! מה,אני יעשה לה דבר כזה?! אם אני יגיד לו שיש לי רגשות כלפיו והוא הרצה לחזור! אני לא רוצה לעשות את זה לחברה הכי טובה שלי! כן...קרני! ככה אני. מבולבלת. אבל העיניין שאני הבנתי שפשוט באותה תקופה שניפרדתי היה לי בלגן בראש ובחיים. ביני לבינו היו בעיות ממש קטנות פשוט שטויות. אני החלטתי במקום לפתור אותם פשוט לברוח מאכל! בזמן הראשון התעשקתי רק ב ``האם פגעתי במעשה שלי בו?!`` ולא חשבתי על עצמי. אחרי חודש שהתעוררתי הבנתי שבעצם מכל הסיפור אני פגעתי הכי חזק בעצמי! הבנתי שנתתי לרכבת לנסוע כי חשבתי שרציתי שהיא תיסע. אך שהתוררתי ורציתי אוליי שהיא תחזור...היא כבר נסעה רחוק רחוק. אני רואה את כולם ממשיכים...ואני תקוע במקום. קרני אני יודעת שאני עושה רושם של אחת שלא יודעת מה היא רוצה! אבל...ככה זה יצא :( באהבה שלך קרן

קרני

New member
בלבלות בחיים... :)

לא תמיד יודעים מה רוצים... וזה לא בהכרח דבר לא טוב... לפעמים צריך להסתובב סביב עצמנו, כדי להחליט משהו אחד היום, ומחר משהו אחר כדי להגיע לתשובה הנכונה, שמשלימים איתה... אז אל תתנצלי על התחושות שלך... כל תחושה שאת חווה היא נכונה לגבייך, גם אם לא לאחרים... היא לגיטימית לחלוטין! בנוגע לתסבוכת שהכנסת את עצמך בגלל שלא אמרת את מה שאת חושבת ומרגישה לסובבים אותך... ובכן יקירתי... לא נעים בכלל... אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך, אבל הייתי מתחילה בזה שהייתי מתעלה על עצמי, ולא הורסת את החברות עם החברה הכי טובה שלי בגלל בחור... אל תשכחי שלא היית כנה עם התחושות שלך, ולא סיפרת אותן לחברה שלך ו``אישרת`` לה להיות עם האקס... אם יש בך תחושות כעס, קנאה ותסכול, זה לא בגללה (למרות שאני לא מצדיקה את המעשה שלה!!!) זה בגלל המצב אותו את יצרת, ואין לך שום מקום לטענות כרגע כלפי הסביבה... כן, נהגת כפי שנהגת מתוך אצילות וחוסר אנוכיות גמורים, אבל זה לא היה ממש חכם... תודי... ובנוגע לאהבה שלך אליו... אז אני פשוט ממליצה לך לנסות ולשכוח אותו כמה שיותר מהר...(אני יודעת, אני יודעת, קל לי לדבר...) הוא גם התגלה כלא מי יודע מה מתחשב ורגיש כמו שתארת אותו לפני כן, אם הוא יוצא עם החברה הכי טובה שלך... מעבר לעובדה הזאת, עדיף להיות כמה שפחות מעורבת ולא מאוהבת על מנת לא לפגוע ביחסים בין החברה לאקס - שילוב קטלני שיכול להרוס חברות טובה... (מגיל צעיר למדתי שגברים מתחלפים וחברות נשארת... אבל אני מדברת מתוך הניסיון שלי בלבד, ואולי יש עוד התנסויות אחרות, שאני, מן הסתם לא יודעת עליהם...) בכל אופן, אני מקווה שלהבא, תהיי כנה עם החברה שלך לפני שאת מוסרת אותה למקומות רגישים, ולא אחרי... דרך אגב, החברה שלך כעסה עלייך כשסיפרת לה את זה? ולמה היא בדיוק רצתה שתדברי איתו? ו... היא לא העלתה שום מחשבה בכיוון של לעזוב אותו אחרי שסיפרת לה? והאם את עדיין מרגישה קרובה אליה? כל כך הרבה שאלות... תעני על מה שאת רוצה אם את רוצה... :))) המון הצלחה קרנונה, מקווה שתלמדי מזה להיות כנה גם בנוגע לרגשות שלך עם עצמך, ולא לפחד ליידע את הסביבה לגביהם, כי בסופו של דבר את עתידה להיפגע (אם לא תגידי שכואב לך, אף אחד לא ידע, וייתכן שהכאב ימשך, מכיוון שאף אחד לא ישפר התנהגותו או יהיה רגיש אלייך) אווווו, כמה אני מדברת.... עכשיו תורך... :)))

למעלה