קרני אני פה !!!!! צ`טטי !!

Dovsha

New member
תסלח לי כן....

אני בד``כ לא מתפרצת להודעות של אנשים אחרים סתם כך אך מכיוון שהנני בבית בלילה שישי זה ואני גם לא מרגישה ממש טוב [לא קשור אבל לא משנה...] מה דעתך לשים לב לזה שחוץ מקרני ישנם אנשים אחרים בפורום שאפשר לדבר אתם? ובקשר לזה שיומי יגיע, דארלינג, אין סיכוי.

קרני

New member
מתוקה שלי :)

``מרכז`` ואני מכירים המווווון זמן. הוא קורא כל מה שמתהלך כאן, ומאוד מתעניין (אפילו את ההודעות שלך...) אבל מה שיש בינינו... :)) זה משהו מיוחד! מתוקה שלי, זה ממש לא אישי, מבטיחה! :)) בואי גם נשמור ונאפשר את אפשרות התגובה לאיזו הודעה שרוצים... אז אני בוחרת להגיב ואומרת בפשטות - שמחה מאוד שאת כאן, אקטיבית מאוד, רגישה מאוד וערה לכל המתרחש... שלך, קרני :))

thecenter

New member
כל הכבוד

שוב, חמודה, יצאת להגנתי. כמה אבירי. DOVSHA, יקירתי, אין לי שום בעיה לדבר עם אף אחד !!!!! אבל, כמו שהמלכה והמנהלת אמרה זאת קודם, מה שיש בינינו זה משהו מ-י-ו-ח-ד !!! בכל מקרה, כולם מוזמנים לצ`טט יחדיו. נגיד, נפתח חדר בצ`ט - וידויים, בשעה קבועה כל יום או משהו כזה. מה את אומרת ?????????

Dovsha

New member
יקיריי

אם עלה מן ההערה שלי שמץ של קטנוניות או קנאה או כל דבר אחר כאן המקום להגיש שזו ממש לא הייתה הכוונה, זו הייתה הערה על משהו שהציק לי. אני בטוחה שהקשר בינכם הוא משהו ארוך ומיוחד, ואני בטוחה ש``מרכז`` קורא את כל ההודעות ועונה לפי בחירתו. יאללה שיהייה לכם אחלה של יום... דובשה.

למעלה