קרנית גולדווסר

קרנית גולדווסר

אם הייתי הבעל שלה הייתי מתבייש . איך היא לא מתביישת לרדוף אחרי האוייב ולהתחנן ולהתפלש בגועל הנפש של התחנונים לשחרר בעלה. רק הישראלים מסוגלים להגיע לרמות כאלה של התבזות . יהודי לעולם לא היה מתחנן אצל האוייב. שאלו אותי אתמול מה היית עושה אם הבן שלך היה נופל שבוי? עניתי הבן שלי לא יהייה שבוי כי הוא לא ישרת בצבא מגעיל חלוש ומבוזה עד תום שישראלים מכנים אותו צבא כיבוש.

bogii

New member
ניסים קיוותי

נשבע לך אתה זקוק לפסיכיאטר באופן דחוף מה איכפת לך מה קרנית גולדווסר עושה בשביל להחזיר את בעלה הביתה? המאבק להחזרת השבויים נעשה בכמה מישורים ואתה מזבל ת'שכל על התבזות, בסייפה אתה אומר שהבן שלך לא יהיה שבוי כי הוא לא ישרת בצבא מגעיל וחלוד כלשונך אתה יודע מה? באמת לא זקוקים לזבלן מוח כמוך שרק יש לו טענות ומחפש שמישהו אחר ידאג לחרות שלו בעצם במחשבה שניה אני בטוח שאתה בלתי משתבץ ויש לך עוד את החוצפה להתבייש בקרנית גולדווסר, אני תקווה שהבן שלך לא חושב ונוהג כמוך ומי אתה בכלל שתלין על אשת שבוי שעושה מאמץ בדרך מדינית להחזיר את בעלה ושאר השבויים? תגיד גם אישתו של אלי כהןז"ל התבזתה כאשר ניסתה להלחזיר את בעלה? גם אימו ז"ל של רון ארד התבזתה כאשר רצתה להחזיר את בנה? כל הורה שינסה לדבר עם מנדהו בשביל להחזיר את בנו אזי הוא מתבזה? אתה סתם זיין מוח מדופלם ואוגואיסט בצורה מטורפת שזקוקה לטיפול דחוף שיט הצבנת אותי לאללה עכשיו ולמרות שעיצבנת אותי על הסופתח של השנה שתהיה לך שנה טובה ורגועה יום כיפור מתקרב שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו עם אלוקיו מבחינתי אין לי בכלל בעיה שקרנית גולדווסר היא זו שתגרום להחזרת השבויים למרות שלטעמי זה תפקידם של הדרג המדיני והצבאי על כל נספחיו, שנה מבורכת לכולנו ולך מר ניסים קיוויתי רפואה שלמה

bogii

New member
הצבנת=עצבנת כמובן שגיאות בעת כעס

אכן הרגזת אותי

למעלה