קרנות שקליות

iritustush

New member
קרנות שקליות

אילו קרנות שקליות כדאי להחזיק בתיק? כלומר..... מאילו אגח"ים נכון לעכשיו... קצרים, בינוניים או ארוכים? האם כדאי לקנות קרן נאמנות שמחזיקה את מניות היתר, בגלל בעיית הסחירות של מניות אלו ? ולא לקנות מניה בודדת.... מה דעת מומחי הפורום?

RonenM62

New member
אני באופו אישי מבין קטן יחסית

באג"חים ובקרנות אבל אני מחזיק ארוכים (שחר 2681).

iritustush

New member
עכשיו?

עכשיו אתה מחזיק שחרים? המחיר שלהם לא גבוה מידיי? מה בקשר למניות היתר? ממליץ לקנות אותן? אין בעייה בסחירות שלהן?

gilly33

New member
לעירית

עירית שלום, את חייבת להיות יותר ספציפית! מה זאת אומרת ממליץ לקנות אותם? את מי? שימי לב שישנם מניות ביתר שהסחירות בהם היתה כמעט אפסית ורק עכשיו התחילו פה ושם לסחור בהם מכאן שאת היום יכולה אולי בקלות להיכנס אבל לכשתרצי לצאת ....אף אחד לא מבטיח לך שזאת תהיה לידה קלה.... ממה שאני מתרשם, עדיף לך אם כך קרן שמשקיעה במניות היתר : א. בגלל הפיזור - סיכון נמוך ב. אפשרות נוחה ליציאה מהירה. בהצלחה

RonenM62

New member
הקרנות שאני הייתי שוקל היום

הן קרנות המתמחות ב- 75 ובתל-טק... ליתר עוד יהיה לנו מספיק זמן.

gilly33

New member
מסכים, אבל היא רוצה יתר!!

ואם היא רוצה מניות יתר אז עדיף לה קרן נאמנות ולא השקעה ישירה במיוחד לא היום.....

harel100

New member
שחר 2681, גילון 2270 וח"ח

נראים די בטוחים לטווח ארוך . אני מכיר כמה שמחזיקים בהם וממש לא מתלוננים. גם האג"חים של חברת החשמל עולים יפה כבר תקופה ארוכה .

iritustush

New member
גילי בקר טוב

הבנת יפה למה התכוונתי, ואכן ענית בהתאם. אישרת את חשדותיי בקשר לסחירות במניות היתר. חן חן.

iritustush

New member
המשך שחרים....

מה 'כפת לי ממתי.... שאלתי לגבי עכשיו....לא מסוכן עכשיו לקנות שחרים?

למעלה