קרנות השתלמות

rivmag

New member
קרנות השתלמות

שלום, רציתי לדעת אם מישהי יודעת לגבי גמולי השתלמות- כמה שעות קורס נדרשות מאיתנו על מנת לקבל גמול השתלמות עבורו?

oshritt

New member
שעות גמולים

גמול שלם זה 112 שעות. ניתן לצבור יחד השתלמויות לגמול אחד. לדוגמא השתלמות של 56 שעות (חצי גמול) תתחבר לך עם שתי השתלמויות של 28 שעות וכ"ד.

דנה10דנה

New member
אם כבר, אז מנצלשת

מישהו יודע איך זה במשרד החינוך. אם עוד לא עשיתי את הקורס הזה של התעודה הוראה שהם מחייבים, האם אחר כך השלמויות שעשיתי יחשבו רטרואקטיבית או לא?

oshritt

New member
תשובה

כן. הגמולים אמורים להיחשב רטרואקטיבית. כדאי למהר ולהרשם לקורס כי המקומות מאוד מוגבלים. אני נרשמתי בשנה שעברה באפריל והייתי ברשימת המתנה ארוכה מאוד. בסוף נתנו לי תשובה רק בספטמבר שנכנסתי לקורס וזה היה די מעצבן כי צריך לקחת את זה בחשבון כשקובעים שעות עבודה...

miri41

New member
קודם את ההוראה

אם עשית קורס X ואחריו עשית את ההוראה לא יחשבו לך את קורס X לגמולים זאת בוודאות. תעשי קודם את ההוראה וא"חכ את ההשתלמויות. חבל לפספס. וגם צריך שחלק הנקודות 112 שיהיו עם ציון למשל קורס 56 שעות ללא ציון אך שאר 56 הקורס השני עם ציון

oshritt

New member
???

את בטוחה ב-100 אחוז שלא מחשיבים רטרואקטיבית? פשוט לי אמרו אחרת.

יפעתפ

New member
חישוב גמולים

קורסים שיש להם הכרה בגמול של משרד החינוך מוכרים רטרואקטיבית, כמו קורסים שמעבירים במתיא"ות. הבעיה היא בקורסים בריפוי בעיסוק, מכיוון שמי שאחראי על הגמולים במשרד החינוך לא מכיר אותם יש מסלול שבו יש צורך למלא טפסים מראש לקבל אישור ורק אז להתחיל ללמוד ואז הגמול יוכר.

למעלה