קרן

Siren

New member
קרן

אתמול בערב סעדנו בן-זוגי ואני במה שהיה אמור להיות הארוחה הכי טובה (והכי יקרה!) שאכלנו בחיינו. לטרום מנה ראשונה קיבלנו ספלים קטנים מלאים במרק עדשים עם תיבול עז של כמון- פתיחה נעימה. לראשונות הזמנו סביצ'ה דניס עם טחינה ומעט וואסבי בצד שמאוד הלם את המנה ונתן לה חריפות עדינה. אני, שחולם בלילות על טעמם של פיטריות הכמהין, הזמנתי ניוקי תפו"א בשמן פיטריות כמהין- היה טעים ונעים לחיך. לעיקריות בן זוגי הזמין פילה סלמון עשוי בדיוק רב עם לזנית ארטישוק (או שזה היה תפו"א ירושלמי). אני, חובב אוכל מתוק, בחרתי בחזה מולארד בתוספת תפו"א וקורקבנים של מולארד. חזה המולארד היה עסיסי במיוחד אך הקורקבנים היו דוחים. 2 המנות העיקריות היו טעימות והורגש כי הושקעה בהן מחשבה יצירתיות ודיוק רב, אך עם זאת היה חסר בהן משהו שיהפוך אותן שוות למחיר ששולם. לקינוח בחרנו בקדאיף ומרק המלון. בנוסף ללחמניות, חמאה ופוקצ'ה מצויינת, שליוו אותנו במהלך העיקריות, קיבלנו עם החשבון 8 עוגיות מצויינות שייכלו להוות לבדן מנה אחרונה מוכבדת. האוירה היתה מקסימה והשרות ללא דופי, המחיר: 500 ש"ח לא כולל שירות. לסיכום: נהננו מאוד, בעיקר מהאוירה ולכל מה שלווה לארוחה עצמה, אך גם אם היא לא היתה נסגרת, היינו מסתפקים בארוחה כחוויה חד- פעמית!

גידי42

New member
קרן - ואני ממש מתנצל....

שבסוף לא כתבתי את הביקורת, ליטי יודעת למה ושזה לא סתם תרוצים. אני חושב שהטבת מאד לתאר את המסעדה שהאוכל בה באמת משובח אך לא העיקר. חיים כהן הוא שף שנוי במחלוקת והגדולה שלו זה שאי אפשר להתעלם ממנו: או שאוהבים אותו או שונאים אותו!!! ולך תסביר לאדם שהוציא 500 ש"ח על ארוחה שבסוף לא היתה טעימה. אני בכל זאת מאד שמח שנהנתם ושאתם לוקחים את זה כמו שצריך: חוויה גסטרונומית שכל חובב משעדות אמיתי צריך לעבור!!!

למעלה