קרן שלום

מרי פופ

New member
קרן שלום

קודם כל ברכות לרגל פתיחת הפורום, משכנתך בפורום מקביל
אני מעצבת שני חדרי רחצה בסגנון כפרי. בחדר הרחצה של האם הריצוף הוא אפור דמוי בטון, הקירות באריחים כפריים 20X20 בצבע שמנת בהירה במרקם מט והריהוט: ארון שקוע בנישה, מדפים וארון כיור גדול בעץ גושני אלון מבוקע במראה מיושן (מצורף שרטוט) בקיר המרכזי שמול הכניסה, שבו הארון השקוע אני רוצה לעשות שליכט צבעוני בצבע של בין כורכום לחרדל 0934. השאלה שלי היא על איזה טיח את ממליצה, איזה מרקם שלא יהיה גס מידי (M100 זה יותר מידי לטעם הלקוחה)? בחדר רחצה של הילדים שהוא חדר ענק (3X2.25), יהיו שני קירות עם שליכט צבעוני: הארונות בסגנון כפרי MDF צבוע בשמנת, הקירות אריחים גדולים בלבן שבור, יש שילוב קל בנישות, של פסיפס בצבעי אדמה והרצפה בפורצלן דמוי קרמיקה במרקם אלון פראי, עם הרבה אפור ושחור. לקירות החדר הזה אני מעדיפה שליכט בצבע אפרפר משהו, הלקוחה התלהבה בדוגמאות שבידי מ T-60. השאלה היא אם הוא יישים בחדר רחצה ומה לגבי מרקם שיהיה לא גס מידי? תודה רבה מראש.

הי מרי פופ

תודה על הברכות.. לגבי שאלותייך, אז ככה: בחדר רחצה הראשון ישנן מספר אופציות לשליכט אקרילי במראה עדין במיוחד. האחד הוא M-30 שקרא גם לוטוס, והוא בעל גרגור עדין במיוחד והגימור מאוד מעוד וחלק. אם בכל זאת חשוב לך שיהיה מראה טיבעי לקיר אבל עדיין לא גס מדי, אני ממליצה על נטורה G-2 שהוא טיח דקורטיבי במראה טבעי וכפרי, הוא מגיע בכל גווני המניפה ויש לו מראה מעונן ומעודן. והוא מקסים!! G-2 זו הגירסא המעודנת שלו (קיים גם G-3). תוכלי גם לבחור באופציה אחרת שהיא טיח ווגה, שהוא טיח מינראלי ויכול הגיע בגימור מהודק ומוחלק, הוא אידיאלי לחדרים רטובים כיון שהוא "נושם" ומנדף את הנוזלים ממנו. כמובן שכדאי לודא שהטייח מכיר את הטיח אותו תיבחרי ויודע כיצד ליישם אותו. לגבי החדר השני, של הילדים, אז T-60 הוא גוון מקסים שאהוב עליי במיוחד, הוא אפרפר עם מעט ירקרקות מעושנת,חשוב לי לציין ש T-60 זהו גוון ולא חומר,אך בהחלט גוון טיבעי ויפה. שליכט אקרילי יכול להכנס לחדר רחצה, אך לא מתאים לקירות בעלי מפגש ישיר עם מים, לא מעל ברז או ליד האמבטיה/מקלחון. לשם כך יש את טיח הווגה המינראלי שאידאלי לאיזורים שכאלה. אם את מעוניינת בכל מקרה בשליכט אקרילי, הייתי הולכת גם כאן על נטורה G-2 או על M-100 או M-30. את יכולה להזמין כל אחד מהשליכטים/טייחים הללו בגוון T-60. במידה ואת מעוניינת בהמלצות לגוונים נוספים ידעי אותי. תודה,קרן

מרי פופ

New member
קרן תודה רבה על תשובתך המושקעת

עזרת לי מאוד! לצערי בשלב זה אני לא יכולה לבחור בטיח וגה, כי במפרט שהגדרתי מראש דובר על טיח אקרילי עבור שלושת הקירות הללו שאינם קשורים למקומות רטובים בשום פנים. הקבלן טוען שוגה יקר יותר והאיש שלו פחות שולט ביישום. אז נראה לי שנשאר עם הטיח בגימור עדין כמו ה M-30.

למעלה