קרן שלום

קרן שלום

היי שמי הוא אלינור ותאריך הלידה שלי הוא ה:5/2/1985 וברצוני לדעת מה יקרה אצלי מבחינת זוגיות?האם יהיה לי מישהו בקרוב?והאם זה יהיה רציני?ומתי אני יתחתן?אני אשמח לשמוע ממך.ועוד דבר רציתי לדעת מה יקרה אצלי בתחום העבודה והפרנסה.האם אני ימצא בקרוב עבודה טובה עם משכורת טובה שבה אני יצליח ויתקדם?או שאני ימשיך כמו עד עכשיו לחפש עבודות?

תשובות :

1. מבחינה זוגית אני רואה קשרים , לא קשר רציני נכון לשנה הקרובה . , ישנו נושא של בגידות וחוסר אמון מצידך ומצד בני הזוג שאת בוחרת להיות איתם . 2. אוכל לענות לך מתי תתחתני ביעוץ אישי בלבד , אלו לא נתונים שאני יכולה לכתוב כא מבלי לאבחן מפה מלאה ולדעת עם מי אני מדברת .... 3. לגבי עבודה ,פרנסה - איך שתקראי לזה - זה אותו הדבר ... לך אין הרבה סבלנות , לא קל לך לעבוד עבור אחרים . את מאוד יצירתי וכשרונית אך לא ממש מצאת את הזמן ללמוד משהו אחד ולהתמיד בו . הרצון שלך הוא או לעבוד בעיסוק הקשור במכירות,תנועה מקום יציב בו את יכולה לתת מענה תקשורתי לאחרים, - או להיות עצמאית הבעיה שלך היא למצוא מה את רוצה לעשות ולהתמקד , ולכן את מחליפה עבודות בקצב המצבי רוח שלך . בגלל זה גם נמאס לך מאוד מהר . אני ממליצה לך לקחת את השנתיים הקרובות ולחשוב מה היית רוצה לעשות כשתהייה גדולה וללכת ללמוד ! רק כך תוכלי להצליח באמת ולהרגיש שמה שאת עושה באמת ייתן לך תחושת סיפוק . את עוד צעירה וחבל על כל יום שאת לא מקבלת בחירה לעבר העתיד שלך . בהצלחה,קרן

היי קודם כל תודה רבה לך על הזמן שהקדשת לי

מזמנך כדי לענות לי על שאלותי,זה באמת חשוב לי ולכן אני מודה לך מכל הלב.יש לי עוד שאלה שאני אשמח אם תעני לי עליה.אני אוהבת מאוד לשיר ויש לי קול טוב ויפה והרבה אנשים וחברות ששמעו אותי שרה התלהבו והתרגשו מהשירה שלי ואמרו לי שאני צריכה להיות זמרת.האמת היא שזה חלום ילדות שלי באמת להיות זמרת ואני מאוד מקווה שאני יצליח להגשים את החלום הזה בעזרת השם יום אחד.מה שאני רוצה באמת לדעת זה:האם אני באמת יצליח להגשים את החלום שלי ולהיות זמרת?ואם זה באמת יתגשם האם אני יצליח בתחום הזה לאורך זמן והאם בכלל.אני אשמח מאוד לקבל ממך תשובות.אז שיהיה לך ולכל משפחתך שבת שלום. בברכה אלינור ג'ובאני.

למעלה