קרן שלום..

קרן שלום..

מה שלומך? קודם כל רוצה להודות לך על עבודת הקודש שאת עושה כאן. כיף שיש לאן לפנות. לצערי, האפשרות שהיתה לי לגבי תעסוקה לא צלחה. אולי זה לא היה זה. גם אני וגם בעלי מאוד מתוסכלים מבחינה מקצועית. אני, תאריך לידה : 11.11.1980 שם פרטי - 4 שם משפחה - 2 שם פרטי קודם: 5 שם משפחה קודם: 1 בעלי, תאריך לידה: 09.11.1974 שם פרטי - 5 שם משפחה - 2 אני כותבת לך הפעם גם את המספר שיוצר השם הפרטי הקודם שלי וגם שם המשפחה. לאחר החתונה, קיצרתי את שמי הפרטי בת.ז. לשם שכולם קראו לי בכל מקרה. אני תוהה אם השינוי הזה עשה משהו, לטוב או לרע. להזכירך, כתבת לי לא מזמן לגבי ילדים, שלא לחכות. מצד שני, הפרנסה של שנינו לא כל כך ברורה כרגע, מה שמפחיד נורא. אצלי, אני נמצאת בארגון בו אני לא מוערכת, לומדת ומשקיעה, אבל לא רואה תוצאות. התחום כרגע הוא כלכלה <בנק> אך גם תחום משאבי אנוש מעניין אותי מאוד. האם אני יכולה להצליח באחד מהתחומים האלה? או שאולי אני משקיעה בלימודים ותעודות לחינם? <תואר ראשון, שני, ואני מנסה להוציא רישיון ייעוץ השקעות>. אצל בעלי, הוא חשמלאי, חושב ללמוד גם מיזוג וקירור כדי להרחיב את תחום העיסוק שלו. האם הוא יצליח? תודה על כל תגובה ממש מקרב לב.

לדעתי יותר מתאים עבורך

ניהול ומשאבי אנוש מאשר בנק וכספים . בעלך יצליח בתחום עיסוקו ,אך מצריך סבלנות , יש זמן לכל דבר . השנה לא קלה כלכלית אך היא תעבור . לא רואה אותך נשארת בתחום עבודתך , את תמצאי עבודה אחרת החל מאפריל מאי . בברכה,קרן

תודה קרן

אנחנו מתגוררים באילת. האם כאן המקום שלנו לדעתך? לפעמים נדמה לי שבמרכז יכול להיות קל יותר למצוא עבודה ופרנסה טובה.. שוב מיליון תודות את מעודדת אותי..

למעלה