קרן רייטן מאמנון לוי

peter_pan

New member
אמת בפרסום

הכתובת היא שלה, וזה בדוק!!! חשדתי בה, (מה לעשות עבר בתחום החקירות הממשלתיות), בדקתי את הנושא, ואסתי א1 היא קרן רייטן כולל וידויי טלפוני!!!! את יכולה לראות את זה גם לפי הופעת המודעות והפרסום באמנון לוי. קרן גם הייתה מי שהעלתה את נושא יסמין שוב בזלזול. קרן היא תחקירנית צעירה ומלאת אמביציה אבל ברגע שהיא מנסה לשקר ולהתחבא מאחורי שמות בדויים חובה לחשוף אותה. היא מנהלת מסע צלב נגד יסמין וחבל, כי יסמין היא רק השליח ולא יורים בשליחים. ומה לך כי תגונני על קרן?

היום בעיתון ידעות אחרונות

מישרד נסיעות מפרסמת . סין סין תילאד תיאלנד .... הזכויות שייכות ליסמן לא

lucutas

New member
אתם מתכוונים לקרן רייטן שהיתה

בערוץ הילדים פעם? (נדמה לי)

peter_pan

New member
טעית!!!!

לדעתי את אמא שלה ובגלל זה מגוננת עליה (בכל זאת הבת שלך..........גם אם היא נולדה בטעות כשאביה היה במילואים......) מעולם לא יצאתי איתה ואם הייתי רואה אותה היית יודעת שהיא ממש ממש לא הטיפוס שאני אוהב. ולענייננו, פשוט שונא שקרנים. נתקלתי בה כאן לראשונה וחשפתי את השקרים שלה ופשוט הנושא המשיך בזה שהיא מתעללת עכשיו ביסמין. הטלפון שלה, הישגתי אותו לאחר שהיא פירסמה כאן ווידאתי שהכתובת שלה. ובכלל, אם ניתקל בכביש אני אדרוס אותך עם המאנסטר-טראק......

peter_pan

New member
קרן רייטן מאמנון לוי

זוכרים את קרן "התחקירנית" של אמנון לוי שנכנסה לכאן בזהויות בדויות למצוא רעיונות ולקוחות לתחקיריה. אז עכשיו היא מנהלת מסע נקמה אישי נגד יסמין חמו, ש"רק בישראל" סידרו לה קידום מקצועי לערוץ הקניות. הבחורה צעירה, עבדה כשכירה בחברה מפוקפקת ושיחקה אותה בגדול. קרן, תקנאי ותסבלי.

peter_pan

New member
אפרת היא זהב

אפרת רייטן היא כוכבת ערוץ הילדים והיא זהבבבבבבבבבבבבבב....

ginat

New member
חברים, היא לא מעניינת.

זכותה לגלוש בפורום.

peter_pan

New member
לגלוש- כן, אבל שתיתן קרדיטים

לגלוש- בוודאי, אבל שתקום באנון לוי ותגיד, אניקרן והמידע שלי נשאב מפורום כולבוטק בתפוז....:))

יוסי99

New member
סתם פרחה שלא יודעת לעבוד, אבל

באמת אמנון לוי הזה שרוט על כל השכל.. "מה.. איך נתתם לה להופיע פעם אחת בערוץ הקניות.. היא הרי -מקושרת- עם חברה לא לגמרי אמינה.." וכו וכו.." שמישהו ייתן לדפוק הזה סולם גבוה שיוכל לרדת מהר מהעץ...

כל הכבוד לילדה קרן

כך מתחילות כל ההצלחות של האנשים הגדולים בהיסטוריה . אדסון ניזרק מבית הספר ממצאי מנורת החשמל . אלברט איינשטיין לא ידע מתמטיקה .צפלין היה עני וזרוק . אדית פייף הזמרת . ואני שכותב בגיל 56 בשגיעות כתיב ועוד ידי נטוייה

peter_pan

New member
יסמין שיחקת אותה

שיחקת אותה, שקן תמשיך להסתכל במראה כל יום, לבכות ולהיזכר שרק בזכותך היא עוד מקבלת פה ושם דקות מסך. שיחקת אותה ילדה ובהצלחה בהמשך דרכך

איש ישן

New member
תיקון טעות

בניגוד לכל הסיפורים והאגדות אלברט אינשטיין היה תלמיד מצטיין בכל המקצועות.

למעלה