קרן פנסיה

meninblack4

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר

מעולם לא היה לי בעיות עם מספר התעודת זהות של אישתי. יש לה קרן פנסיה, חשבון בנק, אפילו רכשנו דירה ביחד.
כל עוד לא ציינתי בפניי אף אחד שיש לה תעודת זהות כתומה אף אחד לא שאל שאלות מיותרות.
ברגע שאתם אומר לאנשים תעודת זהות כתומה מלכתחילה נדלקת להם מנורה אדומה.

מדינת ישראל

פועלת לפי חוקים ותקנות . כאשר סיפרתי לפקידה שאישתי תיילנדית . אז הפקידה שאלה אם יש לה תעודת זהות כתומה . לא אני צייתי את זה . צריך לישאול את כול השאלות בהתחלה . ולא ליפול בפח אחרי 5 10 שנים . במיוחד מה קורה לכסף . במיקרה וניפרדים בני הזוג . האים ניתן ליפדות את הכסף . או היא צריכה בעוד 20 שנה להגיעכ לישראל ליפדות את הסכום
כסף חברות הביטוח תמיד לוקחים . לשלם הם עושים תמיד בעיות . גם בתביעות רגילות של מבוטח . נקווה לאיילו שיש את הקרן שהכול יעבור בשלום

randyloo

New member
את מי מעניין שאשתך תאילנדית?

ברור שהצהרות כאלה הם התחלה גרועה של דיאלוג עם רשויות. זה פשוט מידע לא רלוונטי. גם צבע התעודה לא רלוונטי. אל תתפלא שכך מתייחסים אליך. אתה מביא זאת על עצמך כאשר אתה פותח כך שיחה.
פנסיה היא חסכון לתקופת הזקנה ואי אפשר למשוך אותו לפני כן, זה לא קשור לשום דבר אחר ממה שכתבת.

הבנתי תודה

רק מעניין למה לא רצו לעשות קרן פנסייה . למי שיש תעודה כתומה . נחקור בחברות ונידע כאן

דיברתי רק עם חברה אחת

ביום א נשוחח עם סוכן הביטוח שלי
אולי זה רק מדיניות של אותה חברה

randyloo

New member
מי שחי בעולם דמיוני

שיהיה לו לבריאות. אנא, למען חברי הפורום אל תערבבו את עולם הדמיון עם המציאות.

1151986

New member
לא בטוחה שהבנתי

בעלי היה כשנתיים עם ויזה בי/1 ולא קיבל שום זכויות של קרן פנסיה וכ'ו. לאחרונה קיבל א/5. האם כבר עכשיו לעמוד על זה שיקבל את כל התנאים הדרושים ? אין קשר להמתנה של 183 יום והוא בעצם צריך לראות בתלוש שלו את כל ההפרשות כבר מעכשיו (או כבר מלפני הרבה זמן לפי מה שאתה אומר ..) ?

למעלה