קרן פלס.

קרן פלס.

טוב נו .. קרן פלס ?! היא בן אדם מדהים, זמרת שחבל"ז .. "אם אלה החיים נחייה תראה אותי אתה ניהיה דומם" חח כי אני שומעת את זה עכשיו .. פעם ה20 נדמה לי XD ( :

blackfield2

New member
אתה נהייה דומם?..

הולי שיט! אני רואה את קרן חוזרת הביתה מהעבודה ורואה את הבחור שלה הופך ל.. כיסא!!

khvh5

New member
XDDDDDDDD

רק עכשיו שמתי לב שזה דומם.. נקרעתיייי

blackfield2

New member
ועוד לא סתם כיסא!

כיסא משרד... :| אתם לא יודעים איזה סיוט זה להפוך לכיסא משרדי... מניסיון.. אגב, וולקאם טו דה פורום
השתלבות נעימה

נעה 124

New member
מניסיון? בא לך לפרט?../images/Emo6.gif

XDDDDD ולמיכל- ברוכה הבאה! (דייי אני כל כך עצלנית!!!)

blackfield2

New member
אני בתקופה שכל אחד בא ויושב עלי.. ../images/Emo4.gif

אומרים לי "שאני נוחה" עאלק.. אנשים יושבים עלי ומכינים שיעורים.. יושבים עליי ומדברים בפלאפון (על מנת שאני אספוג את כל הקרינה..
) חיים ממש נפלאים בתור כיסא משרדי.. למרות שקרה לי המון שגם אנשים ישבו עליי בטעות

אפרת טס

New member
נכון?תמיד לא יודעים מה להגיב כשאומרים לך שאתה

נוח?|: או להפך,לא נוח(?) זה כזה, באים מתיישבים עליך ואז עוד מודיעים לך על רמת הנוחיות שלך ! -"וואי את נוחה" -"אממ .. תודה(?)תתענגי על הירכיים שלי,כי אני כבר מזמן הפסקתי להרגיש בנוכחותם" או -"וואי.את ממש לא נוחה ......." -"אה,סליחה . פעם הבאה אני אשמין קצת ,מקווה שהריפוד יהיה יותר טוב,הוד מעלתך ." שיואו צריך ממש להכחיד אותם עוול זה מה שזה חחחחחחח

OpenYourEyes

New member
לי הייתה תקופה בה שימשתי כמזרון

(אני לא מתכוונת במובן הגס של המילה, לא הייתי מש"קית מז"פ*) פשוט חברים שלי החליטו שזה יהיה נורא משעשע אם הם יעשו עליי מה שנקרא "ערימת ילדים" ובכך ימנעו נשימה והגעת חמצן למוח במשך מס' דקות בכל פעם. עכשיו אפשר להבין למה אני דפוקה?
*מז"פ= מזרון פלוגתי

OpenYourEyes

New member
לפחות אלה באמת היו ילדים

מי שעשה עליי "ערימת ילדים" זה בחור ששוקל לפחות 80-85 ק"ג ובחורה ששוקלת (להערכתי) כ-60 ק"ג. אני אז שקלתי 45. תארי לך את ההרגשה

I מ י ר ב I

New member
צודקת!

אבל אחרי הפעם ה-20 היית צריכה כבר להבין שקרן אומר-אתה נהיה דומה.

למעלה