קרן סלע רפואה סינית

בלבבי

New member
קרן סלע רפואה סינית

קיבלתי המלצה לדבר עם קרן סלע מהרצליה לגבי רפואה סינית.
העניין הוא שהייתי כבר אצל שני מטפלות ברפואה סינית שמתמחות גם הן בפריון ועשיתי אצלן דיקור פעמים רבות רבות, ופורמולת צמחים, האם קרן סלע היא באמת כ"כ מומחית יוצאת מן הכלל שיש לה מה לחדש? או שאצלה אמצא את התשובות?
אני פשוט מרגישה שזה עוד מאותו דבר.... ואני כבר לא יודעת להגיד כמה כסף הוצאתי על החלום המתרחק הזה, וכמובן שלא אחסוך, אך אני לא יכולהלהרשות לעצמי לפזר את התקווה על עוד ועוד ועוד...
האם היא באמת נחשבת משהו משהו?

ננסית12

New member
תלוי אצל מי היית

קרן סלע היא מספר אחת. ממש מהשורה הראשונה. יכול להיות שהיית אצל מדקרים מעולים- מומחים לפוריות ובעלי נסיון רחב שנים ומלאי הצלחות- ואז אולי זה קצת בזבוז. אבל אם היית אצל מדקרים בינוניים.... אז זה מאוד מאוד מאוד משנה!!! מוזמנת לומר אצל מי היית אולי אני מכירה...

טוליתי

New member
תראי,

יש נשים שהיא עשתה אצלן את ההבדל. את לא יכולה לדעת עד שלא תנסי.

הייתי אצלה לפני מספר שנים לתקופה ארוכה יחסית. אצלי היא לא הביאה את השינוי ובשלב מסוים לא התחברתי לגישתה, אבל ייאמר לזכותה שהיא הצליחה לעזור לי עם תופעות הלוואי הקשות שמהן סבלתי.

בלבבי

New member
תודה, אם אפשר לשאול

מה בגישה שלה היה לך לא מתאים?
כמובן אם את מעדיפה אפשר גם במסר.

טוליתי

New member
קרן סלע

היא מאוד מסורה ומאוד מכילה, אך בעיניי גם רדיקלית בגישתה, בעניין צמחים, תזונה וכל מיני נהגים כמו: הימנעות מחלב, הימנעות מהליכה בנעלי עקבים, ארוחות חמות ועוד.
....מה לעשות שבסין לא היו להם פרות ולא אכלו חלבי, זו לא סיבה מספיק מוצדקת בעייני להימנע מחלב עיזים אורגני מלא, אם הוא עושה לי טוב.
לא עזבתי אותה בגלל נושא החלב (שגם הוא די קריטי כי המשמעות היא להוריד ממני צריכה של מוצר כשגם ככה התפריט שלי מוגבל, ויש מוצרים רבים שהם מחוץ לתחום עבורי בגלל), אלא בגלל הלחץ שהרגשתי שמתלווה לקיום ההוראות שלה.
&nbsp
לעומתה, אצל אולגה מהמרפאה של בר חוה, חוויתי גישה שהתחברתי אליה הרבה יותר. גישה שהחזירה לי את האמונה שאני האדם שיודע יותר טוב מכול, מה יועיל לי. ואגב, אליבא אולגה, בסין לא משלבים שינוי תזונה לתזונה סינית מסורתית יחד עם דיקור.
&nbsp
אז אם את שואלת אותי מה נכון, אני לא יודעת לומר לך
, אבל יודעת לומר לך בוודאות, שמטפל (כמו גם רופא) צריך להיות כזה שתוכלי להתחבר אליו ולגישותיו.
מקווה שלא בלבלתי אותך עוד יותר (?).
&nbsp

בלבבי

New member
כלל וכלל לא בילבלת...

עזרת לי מאוד. עדיין לא החלטתי אבל לפחות אני יודעת למה לצפות, ואיך להתמודד אם אחליט שכן...
תודה רבה

גוגו63

New member
אני גם עברתי מספר מדקרים

בסוף בהמלצת אחותי הלכתי לדורון לירן, הוא יקר מאוד (אני שילמתי 150 לדיקור לפני כן והוא לוקח 350). אבל הוא עזר לאחותי וגם לי. העבודה איתו היתה לי קשה, זה לא רק דיקור, זו עבודה של דמיון מודרך ודברים נוספים... אבל הוא מקסים ומאוד מקצועי. מתמחה 20 שנה בתחום הפריון.

למעלה