קרן יקרה שלום

dianah

New member
קרן יקרה שלום

שלום, אני חדשה כאן בפורום ועדיין אנסה לקבל מענה לשאלותיי. אני עומדת כרגע בפני צומת החלטות מהותית עבורי ועבור הסובבים אותי ומתקשה להחליט אם לפנות לכיוון אחד או אחר. ההחלטה היא גם לגבי קשר זוגי אותו התחלתי לא מזמן וגם לגבי מעבר למדינה אחרת, מה שאומר לעזוב את מקום העבודה שלי (עסק שהוא שלי - כלומר לסגור אותו) וגם את ביתי ומשפחתי הקרובה והחברים ולהתחיל חיים חדשים (גם אם לתקופה קצובה) בחו"ל עם בן זוגי, כולל עבודה חדשה לא ידועה. כלומר, אני עומדת לשנות כמעט הכל בחיי... נולדתי ב- 29.6.74 (בעשרה לחצות לקראת ה- 30.6) ובן זוגי נולד ב 24.5.67. המספר של חיבור שמותיי הפרטיים הוא 8 . מספר שם משפחתי הוא 7 מספר החיבור של השמות הפרטיםי של בן זוגי הוא 4 ומספר שם משפחתו הוא 7. האם יש עתיד חיובי לחיבור שכזה ביננו? האם מעבר המגורים לארץ חדשה ועבודה חדשה ועזיבת החיים הקודמים שלי, פחות או יותר, הוא הצעד הנכון בתקופה זו? אשמח מאוד לקבל מענה שנה טובה וגמר חתימה טובה דיאנה

שאלות כאלו אוכל להתייחס

לעומק ובצורה רצינית רק ביעוץ אישי לאחר בניית מפה מקיפה ומלאה של שניכם ולבדוק מהו הפוטנציאל והואם נכון לך לבצע מהלך שכזה והאם זה יהיה לטובתך . אינני יכולה לקבוע עובדות ולקחת אחריות על דבריי מבלי לבדוק לעומק . על פניו, מבלי לבדוק את מפתך לעומק ,לא מומלץ בשנה וחצי הקרובות שינויים .

למעלה