קרן יקרה שלום

hadar 25

New member
קרן יקרה שלום

אני עומדת לאחרונה בפני צומת דרכים משמעותית בחיי בתחום הרומנטי . אני מתקשה להגיע להחלטות (בקצרה-יש לי חבר כבר שנתיים בהם חווינו משברים לא קלים-אני שוקלת לסיים את הקשר) . חוסר הוודאות נובע ,אם להיות כנה, מפחד גדול לגבי עתידי וחוסר וודאות מוחלטת לגבי מה יהיה עליי. הייתי שמחה מאוד לדעת מה צפוי לי השנה בתחום הרומנטי . כמו כן ,אני מסיימת עוד שנה תואר ומתלבטת לגבי התחום אותו אלמד בתואר שני . בגדול שניהם קשורים לתחום הטיפולי אך רציתי לדעת האם נראה לי שאני יותר מתאימה לעבודה עם ילדים (יועצת זוגית) או מאבחנת בתחום לקויות הלמידה . שמי הדס ותאריך לידתי 28.7.81 ,נולדתי בשעה 2:05 לפנות בוקר . תודה גדולה! אני.

אוקיי :

1. טוב לסיים את הקשר כי הוא אכן לא נראה כמוביל למקום בו את רוצה להיות . אני כן רואה זוגיות בעתיד , למרות שאת מאוד סוליסטית בפנימיות שלך . ומעבר לכך ישנו קושי עם דמויות גבריות ועם דמויות סמכותיות , את מעדיפה להיות זאת שדומיננטית למרות הקושי ליצור ניתוקים . 2. מבחינה מקצועית עדיף עבורך אבחון לקויות ,יועצת זוגית אך לא טיפול בילדים ממש אלא יותר משפחתי זוגי . בהצלחה,קרן

hadar 25

New member
וואו ,תודה..משהו קטן נוסף...

קודם כל דייקת להפליא . הדבר היחידי שהפתיע אותי זה לשמוע שאני סוליסטית ,כי איכשהו תמיד היתה לי תחושה של חוסר יכולת להיות לבד ותחושה של בדידות גדולה .זאת אחת הסיבות שבגללם אני מתלבטת עכשיו ,כי אני מפחדת לחזור למקום הזה של הבדידות. יחד עם זאת כל התנסות היא חוויה ואני לא מצטערת על שום שלב שעברתי בחיי ,כולל הקשים ,המפחידים והמייאשים... שאלה נוספת ואחרונה לי אלייך: עוד כמה שנים את צופה אצלי חתונה? והאם ניתן לחזות האם יהיה זה אדם שיתאים לי ולא נתגרש?

שאלה כזו אני מתייחסת ויכולה לראות

בבנית מפה מלאה וביעוץ אישי . בברכה,קרן

למעלה