קרן?? זמרת?? פז?? כולן???????

לונה..

New member
קרן?? זמרת?? פז?? כולן???????

אתן לא נורמליות... שנייה לפני אני רואה את זמרת בפורום.... והיא לא בצ´אט.. את קרן לא ראיתי מהצהריים... ועם פז נראה לי שבכלל דיברתי בבוקר... אני לא זוכרת... הייתי עייפה יאללללללה קומו מהמיטה!!!!!! יא ישנוניות!!! ומה קורה עם כל השאר? אם יש עבודה אז ישנים מוקדם??? אני אישית ממששששששששש אבל מממששששששששששששש מתגעגעתתתתתת!!!!!!! יאללה בואו כבר.. אוהבת המון המון ומאוד מאוד לונה

לונה לונה לונתינו.....

לונה כתבתי עלייך שיר.... הלונה\נפתלי הרץ בארים ====================== "כל עוד בלונה פנימה.. נפש של לונה הומיה... ולפאתי לונה קדימה... עין ללונה צופיה.... עוד לא אבדה לונתינו הלונה בת שנות אלפיים להיות עם לונה בארצנו ארץ לונה וירושלים" אולי אני אשלח את זה לתחרות שירים על המדינה.....

לונה..

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בחיים שלך אל תשימי אותי ואת ירושלים באותה שורה ועוד כ"כ צמוד.....!! דבר שני אני כולה בת 18 מאיפה הוספת לי 2000??? דבר שלישי סתם בצחוק וואי באמת היה נחמד השיר... את לא חושבת שהשינוי עושה אותו פחות משעמם???? דבר אחרון שיהיה לך יום מושלם.... אני לא יודעת מתי תקראי את זה... בכל אופן מתה על הזמרת הרבה הרבה המלעונה

קרן^

New member
לונה ../images/Emo29.gif לונתי היפההההההה ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך, כאילושנים שלא ראיתי אותך (18 ליתר דיוק) אתמול לא היה בי כח.. לרות שכתבתי כמה שטויות בפורום. התגעגעתי אלייך עד מאדדדדדדד
אני מייד יוצאת לקחת את תום לעבודה וחזרה. אח"כ יש לי לנסוע לת"א, לירח... אח"כ ליפו..... אח"כ לחזור. אז..... מצטערת שלא יצא לי לדבר איתך מתוקה שלי. ואני לא מתקשרת סתם... כדי לא להעיר... סתםםםםםםםםםםםם יאללה אני עפה קרן

קרן^

New member
לונה... חזרתי...

זה היה מהר, כי אין פקקים בשעות מוקדמות.. מזל! ואת עדיין לא פה.. כי את אולי ישנה (לשם שינוי) מישהי מנסה לגרור אותי לסיבר שם... אחרי שפז* יצאה (זה אחרי שפז* נכנסה לחמש דקות) ואני לא עושה, את יודעת.. לא בקטע של סייברים
(אלא אם כן זה עם זמרת, בכללי ובצחוק, וסייבר הפוך בכלל) אז אני אחזור מאוחר יותר, כי אני יוצאת בערך ב 10:30 לת"א. התגעגעתי מאד
ללונתי
ווי´ל טולק און דה -
קרן

plus

New member
קרנינההההה ולונהה בוק אור!!! ../images/Emo3.gif

מה קורה בנדנות??? הכל טוב??? וואלה על הבוקר נפלו עליי פה בענייני עבודה.. הם לא מבינים שצריך לתת לבנאדם להתעורר איזה 8 שעות לפחות אחרי שהוא קם|?!?!?!? מציקנים!!! מיסד יו גירלז... (סוחף הקטע עם האנגלית המעוברתת.. או העברית המאונגלת.. או מה שלא יהיה..
) ד"ש מ -
הפעם, ללונה...!!!!!
אני עצמי ולירון נון בית: אתן באות שישי לתמונע?

קרן^

New member
לירוןןן יקרה ! ../images/Emo24.gif

הספקתי לתפוס את ההודעה שלך, ככה דקה לפני שאני יוצאת ותודההההההה, הכל טוףף מאוטטטטטטטטט את צודקת לגבי שיטת העבודה שאת מציעה...
כנ"ל לגבי ההיבליש (עברית-אנגלית) Heblish יותר נכון...
אז נתראה לייטר... יש כמה מכות פה בפורום... צ´ק איט אאוט.. הנה כל הסימנים, פרט לפרצופים! בשבילךךךךךךך
:
יאללה ,יום מעולה... ספרי מה איתך, ואני אקרא כשאחזור מהסידור בטח ייקח לי איזה 15 דקות, אני חושבת.. מקווה |מתפללת|
חחחחחחחחחחחחחחח קרן

plus

New member
נשמתי! צ´מעי.. ../images/Emo18.gif

ראיתי מה שהולך פה ואני חייבת לומר דבר אחד: אני אפוצץ בשבילך כל אחד ואחת!!!
רק תגידי את המילה קרנינונתי...
אז את באה בשישי לתמונע? יש הופעה של קורין אלאל ואח"כ מסיבה, נשמע לי נחמץ... אתמול בצ´ט היו קטעים החמה הזו קורעת אותי.. (אוח-אוח).. חבל (וגם מזל בעצם) שלא כולם מבינים אותה וסתם מתעצבנים.
אני אומרת טייק איט איזי גירלז איטס אול אבאוט פאןןןןןןןןןן אנד סם גניחות.. מה רע???
אה..... יש לי חדשות!!! רביעי יום אחרון שלי כוורקינג גירל!!!! אני יוצאת לחופשה ארוכההההההההההה עד מאוד (אבטלה מייבי בייבי..)! ועוד משהו: שלישי בלילה אני טסה לאמסטרדם!!! וואי כולי התרגשות... מה עם העבודה החדשה ממי? יש אין? מי צריך בכלל....?
ME

לונה..

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןן!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif

כבר טסה???????????? למה?????? בעצם מצד שני זה טוב שתסעי.... אני במקומך כבר מזמן לא הייתי פה... פה זה רק איכסה!!! בכל אופן, לירוני יקירתי, ארגנתי לך רשימה קטנטנה של דברים שהייתי רוצה שתביאי לי: 1. תעברי בדיוטי פרי ותקחי 4 פקטים של פרלמנט ארוך, רגיל כן? לא לייטס... 2. אם בא לך קני לי נעליים.... אני מרשה לך להתפשר ולקנות את הכי יקר... 3. ואם באמת בא לך תעברי בבשמים ותביאי לי פיפט אבניו... לאאאאאאאא לאאאא פיפט אבניו!!!! הם עושים ניסויים על בעלי חיים אז גם את אל תקני!!!! רק תקני לי משהו חמוד... שלא עושים ניסויים בשבילו... 4. עוד דבר.. אם את הולכת לך באמסטרדם ורואה בגדים יפים את ישר שולפת ארנק וקונה לי. 5. אם את מוצאת איזה מישהו מישהי מישהם שנראים טוב ולא מדברים הרבה בד"כ אז תתפסי אחד או אחת ותתקעי במזוודה.. תביאי לי גם... אני מרשה לך גם לקחת אחד לעצמך.. 6. בנוסף לרשימה הנ"ל... אנא ממך הביאי לי מספר רב של מזכרות... ככל שיותר יותר טוב.. אמממ... וזהו בעצם... אני מקווה שתביאי לי את הכל!!!! אם תשכחי משהו זה הסוף לידידות שלנו!!! ואל תשכחי שאני מתה עלייך!!!!!! המון המון המון!!! את יודעת מה, בעצם אל תביאי לי כלום.. מסכנה מרוב דברים לא תוכלי לעלות למטוס.. אז תחזרי בעצמך בלי תוספות.. <אם בא לך תוספות משלך אני לא אתנגד... באמת שלא..> והכי חשוב תשמרי על עצמך שלא יקרה לך כלום כי אם יקרה אז אני נורא אבכה.. ואנחנו לא רוצות שזה יקרה... אה וגם שתהני ותתפסי אנשים שנראים טוב (!!!!!) ואולי גם אנשות ולונה מסרה ד"ש ונסיעה טובה. אוהבת אותך המון!!!!!!!!!!!! לונה

קרן^

New member
חחחחחח לונתי ../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לך לונתי המהממת! התגעגעתי קשות.......
אבל מאחר ודיברנו.... נרגעתי קצת..... ויש לך דרישות מלירוןןןןן... אוהווווווו!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך, לונה לונתי ואת יודעת שאני צריכה לצאת עוד מעט... אוף..... לא בא לי.. אוף...
קרן

לונה..

New member
בייבה די אני מתה עלייך ולא יעזור!!!

תהני לך בסידורים.... היית צריכה להעיר אותי עכשיו אני נזכרת... לדבר עם ירח... או שלא הלכת בסוף? שתביני אני עדיין ישנה.. אז לא שמה לב..... אני מקווה גם היום לעשות סיבוב בערכם המקסימה ולנסוע לך באוטו בכורסה הקטנה שלי <הדיבורית> ושלא תתקעי לי אצבעות בעיניים!!! מתה עלייך שזה כבר נהיה מפחיד, לונה

קרן^

New member
מפחיד ../images/Emo5.gif ../images/Emo3.gif ???????

חחחחחחחחחחח מצחיקה! אני נוסעת.. נכון, כי יש לי ראיון איפשהו מקום מפחיד בעצמו!!!! חחחחחחחח אני אדבר איתך רק בתנאי שתישני קצת!!!!!!!!
כי את לא ישנה מספיק לדעתי..... אוהבת
המון קרן

קרן^

New member
וואי.. כיף לך! ובקשר למכות - הכל ב- ../images/Emo6.gif

תודה רבה על ההתחשבות
נחמה - היא בסדר... הזמיילה הזאת...
בהצלחה באבטלה (מייבי בייבי)
- תהני מכל רגע... הכי חשוב שאת נוסעת לאמסטרדם!!!
איזה כיףףףףףף לךךךךךךך תצלמי! לא יודעת אם אני אגיע לתמנוע... נראה, הכל יכול להיות! העבושה החדשה סטינקס לייק הללללל , ואני בחיפוש אחר אחרת! וספרי עוד משהו... אה... ואני מוסיפה תמונה של מישהי שאני ממש ממש ממש אוהבת! בשרשור.... המון חיבוקיםםםםםםם
ונישוקים
קרן

קרן^

New member
הנה התמונה..... היא גם סקסית...

העבושה = העבודה... למרות שזו באמת עובש!!!

לונה..

New member
אז לקרן שלנו יש טעם....

אני מאוד גאה בך מתוקתי על הטעם המשובח!! יאללה בואי כבר!! אוהבת לונה

למעלה