קרן דפנה - שאלה

eliad2

New member
קרן דפנה - שאלה

אני לא בטוח שזה הפורום אבל זה הכי קרוב שמצאתי . יש לי שאלה - אבא שלי בתור פנסיונר היה אמור לקבל חלק מתשלומי הקרן שלו בסוף חודש מאי , היום הוא בא ואמר שזה נידחה , ההסבר שלו הוא שביבי החליט להקפיא את התשלומים או משהו כזה . מישהו שמע על זה משהו ? ויכול לאמר לי אם זה נכון ...

דור לוי

New member
ברוך הבא../images/Emo39.gif

שלום לך, מן הסתם קראת ב"הודעת המנהל" שלא זו היתה כוונתי כשהקמתי את הפורום, אבל מכיון שיש פניות בנושאים כאלה ואחרים, הרחבתי לנסיון את ההגדרה... בכל מקרה קרא את ההודעה כפי שמופיע באדום בראש הפורום: המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו. מנהל הפורום אינו מחזיק ברשיונות ייעוץ הנדרשים, עפ``י חוק, בתחומים כני``ע וביטוח. אין ביכולתו לבדוק זאת גם לגבי שאר הגולשים. ולשאלתך, דפנה היא קופת גמל המנוהלת ע"י בנק מסד. לפי מה שאני קורא היא איננה קרן פנסיה. היא מוזכרת בדף זכויות העובד בקרן פנסיה תקציבית באתר הסתדרות המורים. נושא הזכויות הסוציאליות של המורים הוא אחד מהמורכבים ביותר (מסובכים ואולי מתוסבכים) בכל תחום הפנסיה שאינו פשוט כשלעצמו... אם אביך הוא (או יותר נכון כפנסיונר היה) מורה כדאי שתבדוק את הנושא באתר הסתדרות המורים, אולי כדאי שיפנה לפורום המתאים. תוכל לנסות לפנות גם לפורום מורים בתפוז. לגבי ארוע ספציפי של דחית תשלומים, לי לפחות, לא ידוע - אבל זה לא אומר כלום... בכל מקרה
אם אכן זה קשור לנושא ציבורי אשמח אם תעדכן אותנו בתוצאות הבירור.

eliad2

New member
תודה

אבא שלי במיקרה לא מורה אבל עבד במוסד חינוכי . בנתיים לא הצלחתי לימצוא מידע בנוגע לדחיית התשלומים של הקרן אבל אני מאמין שאני יוכל להשיג להפיק תועלת מהכתובת שצירפתה כאן , תודה . ואני ישתדל לעדכן אותכם על התוצאות .

למעלה