קרן בפנאי פלוס ללא מילים...
ט טל ליהיא New member 4/1/07 #2 תודה אהובתי...אבל... נראה לי שעדיף שאני לא אגיב... חבל שראיתי את התמונה הזאת... סיוטים אל תוך הלילה... לעולם לא אשכח ולא אסלח, מי הסית, מי רצח ומי נרצח 4.11.1995
תודה אהובתי...אבל... נראה לי שעדיף שאני לא אגיב... חבל שראיתי את התמונה הזאת... סיוטים אל תוך הלילה... לעולם לא אשכח ולא אסלח, מי הסית, מי רצח ומי נרצח 4.11.1995
ט טל ליהיא New member 4/1/07 #8 אשכרה... ../images/Emo178.gif ואני האשמתי... את עין החורש... אם רק הייתי יודעת... שהיא נהייתה חולה ביום שהיא פגשה את האנשים האלה.... טוב שהיא לא זרקה גם עליה נעל
אשכרה... ../images/Emo178.gif ואני האשמתי... את עין החורש... אם רק הייתי יודעת... שהיא נהייתה חולה ביום שהיא פגשה את האנשים האלה.... טוב שהיא לא זרקה גם עליה נעל
ע עדי C New member 4/1/07 #9 ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif כובע חדש? עדיף על החום ההוא... אדום האמת שעדיף בלי כובע בכלל, אבל אם את סובלת מחשיפת יתר מי אני שאתערב...
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif כובע חדש? עדיף על החום ההוא... אדום האמת שעדיף בלי כובע בכלל, אבל אם את סובלת מחשיפת יתר מי אני שאתערב...
ת תמר יושע New member 4/1/07 #12 כפרעליך../images/Emo70.gif אבל זה זה לא עופר אמר שהיא קנתה אותו באמסטרדם או משהו כזה.
P perrinat New member 4/1/07 #13 יש את זה גם בעיתון המקוצר בארומה אז אם מישהו עובר שם ורוצה מזכרת, פשוט תקחו
R Rachel47 New member 4/1/07 #14 אם זה בעיתן המקוצר של ארומה../images/Emo15.gif אז זה רייטינג..לא פנאי פלוס
R Rony 05 New member 4/1/07 #20 זה באמת של רייטינג ולקחתי את זה,ולא היה על קרן.. או שהם מחליטים כל שבוע?