קרן ביאיר לפיד

ady18

Well-known member
אממ

זה נראה לא הכי טבעי ולא הכי אמיתי בגלל זה הפריע לי...

לי זה נראה טבעי ביותר

וזה אף מתבקש שתהיה מאושרת כי : א. אם היא מופיעה מול קהל (והרבה) ובטלויזיה, שזה עוד קהל שלא נמצא פיזית נוכח באולפן והיא תהיה עצובה, זה לא ימשוך או לא ימשוך באותה מידה כמו שאם נראית שמחה ומאושרת. ב. למה שלא תהיה מאושרת- היא מופיעה עם דיוויד ברוזה
שזה כבוד
אומנם כבודה של קרן מונח במקומה אבל הוא אומן כבר שניםםםם ויש לו שירים נודעים לאורך השירים. ג. זה גם מתאים למילים שבטקסט, זה הרי מדובר על סיפור אהבה בין בעל ואישה והאישה לא יודעת שזה הבעל שמחזר אחריה.... זה סיפור יפה, רומנטי שכזה שגורם לך לחייך ד. לגבי זה שנראה לך לא טבעי ולא אמיתי- זו פרשנות שלך וזכותך. חבל אבל זו זכותך

שירוש1989

New member
אני לא חושבת שהבעיה היא עצם זה שהיא מאושרת

זה מעולה שבנאדם מאושר, ואני לא חושבת שזאת בדיוק הבעיה של ady18 עם הביצוע. אני לא מכירה אותה אבל אני מאמינה שאם היא פה היא דווקא שמחה מזה. אני אגיד את דעתי האישית כי גם אני הרגשתי משהו דומה, ואולי ady18 תזדהה עם זה - הבעיה היא לא עצם זה שהיא מאושרת, או סתם חייכה המון, הבעיה היא שזה שנראה כאילו היא בכלל לא מרוכזת בשיר. היא כל הזמן הסתכלה על ברוזה וחייכה, או למצלמה, או מסביב , או סתם נראתה כאילו היא נהנית מהמוזיקה. זה נראה כאילו היא לא "שם". כאילו היא שרה מול חברים שלה ולא בהופעה של ממש, ז"א הייתה אווירה נורא נינוחה, ואולי טיפה יותר מידי. וברמת הביצוע, אני אישית ראיתי שזה השפיע לרעה. היא חייכה כל כך הרבה שזה השפיע על איך שהיא שרה. בגלל זה כשפתחתי את הטלויזיה וראיתי את ההופעה בחצי דקה הראשונה גם אני אמרתי לעצמי שזה ביצוע ממש טוב, אבל אז קלטתי את הקול של קרן, והבנתי שזה היה ביצוע קצת פחות. אני עדיין אוהבת את הביצוע הזה, בגלל האווירה הנפלאה והכל שמחפים, לפחות מבחינתי, אבל מהקול של קרן לא התרשמתי במיוחד אתמול.

TTתמרTT

New member
מה את רוצה שהיא תבכה?

זה לא שיר עצוב... אלהק שמחה מדי נוווו....

אבל היא לא בוגדת

זה שיר על חיזור הבעל הוא זה ששולח את הכל האישה אומנם לא יודעת שזה הבעל נכון אומנם אין שם כנות עד הסוף אבל היא לא אומרת לו על החיזור כדי לא לפגוע.... מבחינתי זה שיר אהבה

קורל00

New member
מה הבעיה עם זה שהיא שמחההה

מה הקטעע..?? הבן אדם שמחר ומאושר מה הבעיה?

מדהים זו מילה מפחיתת ערך למה שהיה ../images/Emo99.gif

|פשוט אנדרסטייטמנט. נראית מדהים שרה בצורה מצמרתת לא רציתי שיגמר חיבור בינה לבין דיוויד הוא טובבבבבבבב גם הסתכל עליה במבט מאוהב
גם אני

oranitoosh

New member
אהבתי ! אהבתי! אהבתי!

קרן נראתה זוהרת כזאת, נכון, מחייכת, אבל לא יודעת, ההיא שרה, וזה היה קסום כזה, מאוד אהבתי את הביצוע!

OpenYourEyes

New member
אני אוהבת אתה שיר הזה מילדות

ובמבחינתי עצם העובדה שקרן שרה אותו הופך את זה בכלל למושלם. ועצם העובדה שהיא הייתה עם קוקו כשהיא שרה את זה הופך את זה למושלם בחזקת 4. והנה מגיעים הסמיילים:
|אומייגאדכ"כמאוהב| אני חייבת את זה על המחשב

TTתמרTT

New member
מותר להעלות קישור להורדה?

כאילו לא שאני יודעת להעלות לאתרים, אבל בכללי, מותר

מותר

אבל יכולים לפנות אלינו מהערוץ ולבקש להוריד, אבל כל עוד הם לא פונים או לא רואים את זה וזה שודר בטלויזיה, אז מאפשרים לעלות

yurirollzzz

New member
מהממת..../images/Emo99.gif

האמת שלא ראיתי מההתחלה אבל הספקתי לראות לקראת הסוף, אין לי מילים.. זה היה ממש מדהים ומרגש! אין על קרן..

היא הייתה כזאת מדהימההה ../images/Emo99.gif

וואי היא נראתה כ"כ מאושרתת
איזה חיוכים, ובסוף היא עשתה פרצוף שהרג אותי
ממש אהבתי את הביצוע וגם אני חייבת אותו על המחשב

למעלה