את השיר*
I I מ י ר ב I New member 14/5/07 #1 קרן ביאיר לפיד היום בשעה 21:00 בערוץ 22,קרן ודיויד ברוזה בביצוע לשיר סיגליות. כל מה שקשור לתוכנית,אנא,שרשרו לפה תהנו
קרן ביאיר לפיד היום בשעה 21:00 בערוץ 22,קרן ודיויד ברוזה בביצוע לשיר סיגליות. כל מה שקשור לתוכנית,אנא,שרשרו לפה תהנו
L LaviDavi New member 14/5/07 #3 ../images/Emo109.gifמישהו הולך? אם כן, תהנו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
L LEEkm New member 14/5/07 #4 מי שהולך, תהנו!../images/Emo151.gif עעע יכלתי ללכת אם רק לא הייתה לי הצגה היום ><
נ נעה 124 New member 14/5/07 #5 מי שהולך תהנו../images/Emo70.gif אני לא יכולה ללכת... אני אסתפק בלראות בטלויזיה אני מקווה שאני אוכל להקליט
מי שהולך תהנו../images/Emo70.gif אני לא יכולה ללכת... אני אסתפק בלראות בטלויזיה אני מקווה שאני אוכל להקליט
ט טל ליהיא New member 14/5/07 #6 מקווה שמישהו יקליט../images/Emo202.gif אני רוצה לראות את זה ושכחתי לשים הקלטה.. שמתי ל"לרדת בגדול" כי ידיד שלי שם.. ונראה לי שזה באותה שעה.. אבל אני סומכת עליכם (בעיקר עלייך מיכל..חחח.. כבר אמרתי לך שיש לך שם יפה?) שתקליטי . ו למי שמקליט ותהנו, מי שהולך
מקווה שמישהו יקליט../images/Emo202.gif אני רוצה לראות את זה ושכחתי לשים הקלטה.. שמתי ל"לרדת בגדול" כי ידיד שלי שם.. ונראה לי שזה באותה שעה.. אבל אני סומכת עליכם (בעיקר עלייך מיכל..חחח.. כבר אמרתי לך שיש לך שם יפה?) שתקליטי . ו למי שמקליט ותהנו, מי שהולך
ר רעות שטיינברג New member 14/5/07 #7 ../images/Emo51.gifעל התיזכורת מאמי אני אצפה וכל מי שהולך לאולפן התוכנית תהנו הכי בעולם
S shir828 New member 15/5/07 #10 קרנווווווווווווווווווווווווווווווווווווושה!!! איזה מהממת! קוקו!!! כפרעלייה!!!!!! איזה ביצוע חמוד!!! של לי לי לי לי של לי לי לי לי איזה חמודים הם כפרעלייהם ממש יפה
קרנווווווווווווווווווווווווווווווווווווושה!!! איזה מהממת! קוקו!!! כפרעלייה!!!!!! איזה ביצוע חמוד!!! של לי לי לי לי של לי לי לי לי איזה חמודים הם כפרעלייהם ממש יפה
E eraneshel New member 15/5/07 #13 לא פיספסתי את קרן אצל יאיר לפיד קרן פלס עם דיויד ברוזה. שבוע טוב ערן
I Inbar789 New member 15/5/07 #19 מדהים! ממש אהבתי!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif קרן נראתה מעולה! ושרה מדהים! אבל כל פעם שדיוויד ברוזה שר נזכרתי בחיקוי שלו בארץ נהדרת ולא יכולתי שלא להתפקע מצחוק אבל היה יפייפה! אני מקווה שמישהו הקליט
מדהים! ממש אהבתי!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif קרן נראתה מעולה! ושרה מדהים! אבל כל פעם שדיוויד ברוזה שר נזכרתי בחיקוי שלו בארץ נהדרת ולא יכולתי שלא להתפקע מצחוק אבל היה יפייפה! אני מקווה שמישהו הקליט