קרן אל גב::::

דידי 9

New member
פולניה תפסיקי!:) אז מה טופלס?גם ברפאלי . זה

לא אומר כלום, חוץ מזה שהיא התפרנסה1 מה הקטע? היא שמה ידיים, לא ראו לה כלום-אל תהיי פרימיטיבית כמו חן חחח אני די מחבבת אותך!

מה להפסיק? אמרו שהיא צנועה - אני שואלת איפה?

ואני לא משנה את הדעות שלי בשביל שיחבבו אותי
פה זה פורום...ח בטח שהיא התפרנסה גם חשוב לה יותר מהכל הפרסום - היא אומרת בעצמה אלא שאין כאן טיפת צניעות לא מהסוג הויזואלי ולא באופן שבו היא בעצמה מציגה את עצמה לגבי הרקע המקצועי שלה אני תוהה איך היא הספיקה כ"כ הרבה תעודות והסמכות בכל מיני מקצועות שונים - בגיל 25

לידיעתך,דוגמנות זו פרנסה ותיצטלם כפי שהצלם

מבקש.אבל עובדה שהיא מכסה את החזה,אחרות גם מוכנות להצטלם חשוף. אז זה מראה על צניעות, למרות שאין לה במה להתבייש! אגב, באירופה רוב הבחורות מסתובבות ללא חלק עליון בים. האם יש לך ספק לגבי כל מיני תעודות. אז שמעתי אותה מספרת שסיימה תיכון במגמת עיצוב גרפי. ולעיצוב גרפי מספיקה תעודה של שנתיים כל היתר זה כישרון יצירתי. גם לאפות עוגה או לדעת לשיר זה כישרון שלא זקוק להסמכה. אז אורטל התברכה בכישרונות ומראה חיצוני טיבעיים. ולא קשור הגיל!

abigl

New member
אורטל מדברת בסגנון מלאכותי וקשה בכלל להאמין

לה ולדמות שיצרה. הכי קשה להבין איך אורן שהוא באמת טיפוס שונה לגמרי , התחבר אליה. הרי כשייצא המשפחה והחברים יספרו לו קצת על מי מדובר והוא יעוף רחוק ממנה. קשה לי עם סגנון הדיבור המחושב והיובש שלה. קשה להקשיב לה יותר מ-30 שניות.

חשבת לרגע שאולי זאת אורטל האמיתית ?

למה לחשוד שאין לך בסיס לכך? נכון קשה לראות שלמות חיצונית ופנימית!

נו ומה זה אומר עליה?שבחרו אותה לנערת אגו?

ומה זה אומר שכיסתה את החזה בצילום? והפרשנות של פינס ממש לא מעניינת , עובדה שניתן לפרש אחרת. היא עצמה מעידה על ביישנות ,ואף מתנהגת כך במידת מה בתוכנית.

niva99

New member
מה רע בנערה עם נתונים טובים? <תוהה בקול>

ובוהה במסך...

SHELGIA21

New member
זה שאורטלי לא חופשרת כל הזמן"אני אני אני כמו

כח האחרים זה לא אומר שאין לה שכל ואין לה מה לאומר
- זה אומר שהיא צנועה ולא שבויה באגוטריפ כמו כל האחרים
על החיצוניות שלה נאמר כבר הכל - מושלמת
אורן לא מספיק טוב עבורה - הוא לא מביע רגשות, והיא זקוקה לגבר חם ואוהב אבל נראה מה יהיה בחוץ אני מקווה שהמזל יאיר לה פנים
ולסיכום - תגידו יש מצב שאיתן יודע משהו שאנו לא
הוא כבר מס' ימים בכל הזדמנות מעלה את הנושא של הגמר ואת מי הוא צריך להדיח
האם זה אומר שבהפקה כבר הודיעו לו שהחלטה סופית בעניין היא בידיו
אם אורטל לא בגמר אני בטח לא צופה בתכנית וכמוני אני בטוחה שהרבה מאוהבי אורטל ירימו את תכנית הגמר
בא לכם לעשות
או
לכל מי שמתכון להחרים את תכנית הגמר אם אורטל לא שם
(חס וחלילה)

לאורטל מאוד קשה בבית לקיים זוגיות

לאורטל מפריע שכל דבר שהיא עוברת עם אורן הוא לא ספונטני, כל שיחה ביניהם הם צריכים לתכנן. כי אף אחד לא מתחשב ונותן להם להיות לפעמים ביחד, בלי שמישהו יצוץ ויתמקם.

אבישג55

New member
אכן אורטל אנמית לחלוטין

היא ממש לא מעוררת ענין,מרגע ראשון היא נראה לי עוף מוזר וכך גם עכשיו עם התנהגות מוזרה ולא מובנת.

למעלה