קרן אוהבת אותי

shahf

New member
קרן אוהבת אותי

קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי קרן אמרה לי שהיא אוהבת אותי

keren007

New member
היי נא להרגיע פה את הרוחות!!!

סך הכול כתבתי לו אני אוהבת אותך בפורטוגזית רק בשביל להראות לו!

shahf

New member
אז מה

אני אוהבת אותך זה אני אוהבת אותך ועם מישהי אומרת את זה אז היא אוהבת אותו

למעלה