קרמר שאלה לי אליך יש לך אח או קרוב משפחה בשם יוסי ?
Y yoramile1 New member 29/6/04 #3 קרמר היתי מציע לך ליבדוק למה geostant שואל אולי הוא מכיר מישהו שמיתחזה אליך בצלחות בשם . תיזהר !!! שלא יהיו לך מיתחזים. ראה הוזהרת!!!
קרמר היתי מציע לך ליבדוק למה geostant שואל אולי הוא מכיר מישהו שמיתחזה אליך בצלחות בשם . תיזהר !!! שלא יהיו לך מיתחזים. ראה הוזהרת!!!
ה הטכנאי קרמר Active member 29/6/04 #4 יש לי מיתחזים . אני יודע . נו אז מה אני יכול לעשות . בכל תחום יש זיופים . העיקר הבריאות
G geostant New member 29/6/04 #5 אני שאלתי כי פשוט ראיתי משהוא מאוד דומה לו מתחום אחר כלל לא קשור לתחום צלחות הלווין וחשבתי שאולי יש להם קשר.
אני שאלתי כי פשוט ראיתי משהוא מאוד דומה לו מתחום אחר כלל לא קשור לתחום צלחות הלווין וחשבתי שאולי יש להם קשר.
ה הטכנאי קרמר Active member 29/6/04 #6 יש בחור בקריות שמאוד דומה לי כאשר הייה לי כבלים פרטיים . אנשים היו ניטפלים אלו בכל מיני בעיות . עד שיצר קשר איתי וניפגשנו שהוא יותר מבוגר ממני בכמה שנים כאשר היתקרב אלי מרחוק הייה דומה לאבא שלי מרחוק . ונוסף לזה קוראים לו גם קרמר . הוא גר בקריית אתה
יש בחור בקריות שמאוד דומה לי כאשר הייה לי כבלים פרטיים . אנשים היו ניטפלים אלו בכל מיני בעיות . עד שיצר קשר איתי וניפגשנו שהוא יותר מבוגר ממני בכמה שנים כאשר היתקרב אלי מרחוק הייה דומה לאבא שלי מרחוק . ונוסף לזה קוראים לו גם קרמר . הוא גר בקריית אתה
Y yoramile1 New member 29/6/04 #7 תיתפלא קרמר יש לך עוד כפיל יום אחד נסעתי לקניון חולון, והיה אחד קופי שלך ברכב. אני צועק לו בנסיעה קרמר הוא מיתכל עלי בתמיאה אני שואל אותו אתה לא קרמר והוא עונה לי לא
תיתפלא קרמר יש לך עוד כפיל יום אחד נסעתי לקניון חולון, והיה אחד קופי שלך ברכב. אני צועק לו בנסיעה קרמר הוא מיתכל עלי בתמיאה אני שואל אותו אתה לא קרמר והוא עונה לי לא