קרמים וחיטוב

tingumi1

New member
קרמים וחיטוב

יש קרמים שמבטיחים לשרוף שומן ולחטב את הגוף..

אני יודעת שקרמים מבטיחים הרבה דברים, ואני מאוד סקפטית, אבל אני רזה ואני רוצה לחטב ולהצר איזור ספציפי (ה"שניצלים" בצידי הגוף...), וכשאני יורדת במשקל אני יורדת בכל הגוף. גם פעילות גופנית לאיזור הזה לא משפיעה באופן משמעותי...

בנוסף, הקרם ששמתי עליו עין הוא של חברה שנחשבת טובה שנקראת ז'אן פיוברט (בארץ המוצרים שלה קצת פחות מוכרים...).

אז שאלותיי הן:
מה הסיכויים שקרם באמת יכול ל"הרזות" קצת? השפעה מן החוץ לפנים היא כל כך מופרכת?... אין חומר שבאמת יכול להמיס/ לשרוף שומן או משהו מעין זה?
ושאלה שנייה, האם יכול להיות שיש שם חומרים מסוכנים?

חברה שלי בזמנו אמרה לי שזה מאוד לא בריא..., אבל במה זה שונה מקרמים אחרים שמתיימרים לעשות כל מיני דברים?

תודה!

0 אור 0

New member
צלוליט ומצבורי שומן

בעקרון הרזיה ממש נעשית רק בשילוב תזונה ופעילות גופנית- ולא בטוח שהפעילות הגופנית שאת עושה מצליחה באמת להיות ממוקדת,
יחד עם זה ישנם חומרים טבעיים (בעיקר שמנים אתריים) שמסייעים בהזרמה איזורית ובשחרור של מצבורים שונים , כולל ציסטות - ובעיקר עצם העיסוי של האיזור במספר שיטות עוזר לשיפור מסויים גם אם השמן עצמו הוא השמן הכי פשוט,
אני לא יכולה להגיד כלום על המוצר המסחרי שאת מדברת עליו - לפני בחירה של שמן או קרם תמיד תבדקי מה המרכיבים ככל שהם יותר טבעיים וככל שההסבר על אופן הפעולה של התערובת משכנע אותך, אז יש סיכוי גדול יותר שיעזור מעט.

tingumi1

New member
אילו שמניים אתריים יכולים לסייע

בשחרור מצבורי שומן?

אני מעוניינת לצמצם קצת את היקף המותניים, ובעיקר את ה"שניצלים" בצידי הגוף...
תודה:)

0 אור 0

New member
כדאי להתייעץ עם מי שמתמחה בשמנים להתאמה

כיוונים שיכולים להתאים:
שמנים ממריצים ומפני רעלים: שומשום, קצח או פשתן
שמנים שמסייעים לצלוליט: גרניום, אשכולית
כדאי לחשוב על: ג`וניפר, לבנדר, וג`ינג`ר
אבל כמו שאמרתי החשוב ביותר הוא העיסוי עצמו: גם הברשה נמרצת במקלחת ואחריה, גם תרגילים שמפעילים ספציפית את האיזור (למשל ריקודי בטן), גם עיסויים מיוחדים לנושא כמו ניקוז לימפתי

tingumi1

New member
תודה רבה!!

ואם מסתתר בפרום מומחה לשמנים אז תופיע בבקשה!

0 אור 0

New member
יש בפורום כמה מומחים לשמנים

שאני מניחה שיתנו גם כן עוד טיפים, אבל כוונתי היתה לדייק את התערובת על ידי התאמה בפגישה אישית ,
כשאני כותבת באינטרנט אני נותנת לך רעיונות כלליים, אבל השמנים הספציפיים האלו אולי לא מתאימים לך מסיבה אחרת, או שאחרי שאני אתשאל אותך אחשוב שנכון יותר להוסיף שמנים אחרים, או שמן בסיס שונה - כך ההתאמה יוצאת יותר מדוייקת,
בנוסף, בפגישה אישית את מקבלת גם את הטיפים המדוייקים של איך לעסות, ואולי הדרכות נוספות שמתאימות לך (כל מטפל בתחומו)

מחזקת את אור

להתמקד בתנועה.
2 דברים שממש יכולים לעזור - ריקודי בטן וחישוקי הולה הופ.

יש להם גם יתרונות נוספים....

בהחלט

למי שמתמיד (מתמידה, כמובן)
וכדי להתמיד, חשוב להנות.
לכן ממליצה לפני שאת קונה משהו שעלה אבק בבית, ללכת לשעור עם מורה של ההולה הופ
זה נחמד בקבוצה, אפשר גם שעור פרטי ואז לבחור את הגודל (והצבע...)

tingumi1

New member
אצלי זה לא יעלה אבק!

אני מלאת מוטיבציה....

אני לא חושבת שאמצא זמן בין כל העיסוקים (והעבודות שנוספו לי לאחרונה...) ללכת למורה.., אבל אחפש על זה סרטון הדרכה ביוטיוב, נשמע לך מספיק טוב?...

אפשר

לקרוא למורה הביתה..
ממליצה לקחת שעור או לפחות ללכת לקנות במקום שגם מלמדים ואז יראו לך הדגמה כדי להכיר את החישוק (ולא לקנות חישוק "מחטב")
אחרי פעם אחת, גם שעורי היוטיוב יספיקו ואפשר תמיד לעשות בין לבין קצת.
לרוב האנשים, "קבוצת תמיכה" יכולה לעודד ולעזור להתמיד

ladybug4NLP

Active member
החברה הזו עולה הון בארץ-וגם בחו"ל היא לא זולה

אז אם בא לך לשרוף קצת גסף...
לא בטוח שזה ישרוף את השניצלים,

כמו שאין קרם שמעלים את הקמטים
מקסימום מלחלח ואז זה נראה (הקמטים) באופן פחות בולט

tingumi1

New member
אני יודעת שהיא יקרה, אבל באמת לא יודעת עד כמה

בכל אופן, זה היה נראה כל כך מבטיח, שבגלל זה באתי הנה להתייעץ....

0 אור 0

New member
ממרומי גילי

לפעמים יש דברים פשוט מדהימים שאתה אומר - איך לא גיליתי עד עכשיו,
אבל בדרך כלל מה שנשמע מאד טוב ומבטיח, סימן שעומד מאחוריו איש שיווק מדהים שיודע לשכנע ולנסח,
במקרה הטוב, מאחורי איש השיווק המדהים יש גם מוצר טוב (אולי לא טוב יותר מאחרים מקבילים לו , אבל בהחלט עונה על הצרכים)
במקרים אחרים דוקא המוצר היקר לא נותן תשובה טובה ולעומתו מוצר יחסית זול/לא מוכר עושה עבודה מצוינת

tingumi1

New member
נכון...

אבל כשכל כך רוצים משהו הפיתוי גדול וזה נוטה להישכח...

hal767

New member
על זה נאמר

כבדהו וחשדהו וחשדהו וחשדהו וחשדהו..........

תזונה נכונה (אני דוגל בצמחונית), הפעלה גופנית נכונה, עיסוי, מנוחה מספקת לאיזון הפעילות הינם דרך בריאותית נכונה ויעילה להשיג את המטרה.

חומרי פלא למינייהם תמיד חשודים כמזיקים ובלתי יעילים. אין קיצורי דרך.

tingumi1

New member
המשפט הזה הצחיק אותי

ברמת העיקרון אני ממש מסכימה איתך, אבל אני ממש מתקשה לדבוק רק בזה, כי אני רוצה לחטב ולרדת בעיקר ממקומות מסויימים, ולא מכל הגוף...

בכל מקרה, גם אותי זה קצת החשיד, והחלטתי לרדת מזה...

למעלה