קרמון הזקן

קרמון הזקן../images/Emo58.gif

אני כרגע בשלבי קריאה של הכרך הראשון של "מלחמת הנשמות" - מתקדמת לאט אבל בטוח - ואני חייבת לומר שממש עצוב לי לקרוא שקרמון מעל גיל 80! אתם זוכרים את אותו גבר צעיר וחסון? חביב הנשים? איך פתאום הוא נהיה בן 80? ממש עצוב לי לקרוא זאת. אני גם קראתי קצת ספוילרים שנכתבו כאן לגבי ההמשך. ועכשיו בכלל עצוב לי. למה אי אפשר לעצור את הזמן?

Layne

New member
שאלה

זה באמת עצוב :(. את קוראת את הספרים באנגלית? יש אותם בעברית?

Raist

New member
אנגלית

אין את הספרים בעברית ודרך אגב גם אני נמצא בכרך הראשון של מלחמת הנשמות

למה? זה רק נחמד יותר!

נכון גבר צעיר וחסון אם את כמובן קראת את לב אפל ואחים ונשק וכבשן הנשמה אבל אגדות הוא סתם היה שתיין ענק ושמן מאוד מאוד בהתחלה

Raist

New member
אבל רק בהתחלה...

אחר כך הוא נהיה מאד חזק וחסון והשתנה לחלוטין עד סוף ימיו

ושוב הוא חייב להרוס לי! תודה רבה!

אני זוכר שכתבתי לפחות שלוש פעמיים שאני רק התחלתי את האגדות! הגעתי רק לקטע שהם נכנסים אם ה"גופה" של הנערה ליער הקסום למועצת הקוסמים לא יותר מזה קרמון שתיין ושמן מאוד עדיין

Raist

New member
סליחה...../images/Emo4.gif

לא התכוונתי. חשבתי שפשוט כבר קראת את האגדות. אל תדאג, זה לא הרס לך הרבה (אתה עוד תראה).

La Gamba

New member
אם לא קוראים עוד ספרים...

עוצרים את הזמן. חוץ מזה, הגיע תורו....

Lion_Heart

Well-known member
קרמון ../images/Emo58.gif

הוא הדמות האהובה עלי כי איך שהוא גדלמבחינה נפשית ב אגדות ו אם מישהו קרא את "leaves from the inn at the last home" הוא גם נגר דיי מוכשר

מסופר באגדות אפילו שהוא

עזר מאוד בשיקום העיר מההתחלה אחרי שהיא הושמדה כמעט לגמרי ויש גם את הקטע שגדיל פורץ לבית שלהם שקרמון התחיל לבנות ולא סיים לגמרי

Lion_Heart

Well-known member
אמרתי זאת פעם אחת ואמר זאת שוב

קרמון הוא הדמות האהובה עלי ביותר

Lion_Heart

Well-known member
ואגב../images/Emo58.gif

העובדה שקרמון הגיע לגיל זקנה ממלא את ליבי בגאווה רוב גיבורי הרומח לא הגיעו לזה רובם מתו בדרכים אלימות

למעלה