קרמבו!!!

gurke

New member
מה??

איך זה מתייבש ונהיה מגעיל חחחחח כשהיינו קטנים (ושמנים) (אנחנו עדיין שמנים) אמא הייתה קונה לי ולאחותי כזאת חבילה, והיינו מסיימים אותה תוך כמה ימים

שרון710

New member
חחח שלא אוכלים משו

במשך כמה חודשים ואז אתה מגיע לחודש יולי אז נהיה יבש ומגעיל
קאפיש?

dcohn

New member
גם אצלנו זה ככה...

כי תמיד את כל השבורים והמעוכים משאירים לסוף, עד שאפחד כבר לא ממש רוצה אותם [או שכולם מרגישים כבר בהרעלת קרמבו ברוב הקרמבואים שטחנו] ואז הם מתקלקלים להם בארון.. באיזהשהו שלב אחד ההורים עושה סדר בארון ומוצא אותם..

FartherAway

New member
מפריד בין הקצפת לעוגייה,

זורק את הקצפת לפח ואוכל את העוגייה.

A m b a G a l

New member
ואוו, ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

חשבתי שאני כתבתי את זה, אני רצינית. *איזוהתרגשות*

זונע

New member
אם כבר אני זורק תביסקוויט

שום דבר בעולם לא משתווה לקצפת של הקרמבו...זה אלוהים מתגלה שם.

noyy

New member
../images/Emo28.gifואם כבר אוכלים את הקצפת

אז שתהיה מוקה. לגוף שלי אני לא מכניסה דברים בטעם וניל

P i x i e s

New member
שנייה יש לי שאלה...

מה זה החום? :S לא נראה לי שראיתי משהו חוץ מכחול חחח.

gurke

New member
../images/Emo2.gif איך לא?

החום זה....חום. בטעם מוקה. והעטיפה שלו חומה. בכל מקום יש.

dcohn

New member
קרמבו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. מה אתם יותר אוהבים, חום או כחול? בוודאי שכחול.. 2. השאלה המכריעה עולמות - איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מלמעלה למטה. וואי אני מחכה שאבא יקנה אריזה ענקית של קרמבו
תוך כמה ימים היא תעלם

dan the man

New member
חח ממש משעמם בחיים

אז לכבוד המאורע - שרשור קרמבו. בתור התחלה, שתי שאלות מוכרות: 1. מה אתם יותר אוהבים, חום או כחול? איזה כחול ?! 2. השאלה המכריעה עולמות - איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? אממ קודם אני מעיף את העוגייה ואז לאט לאט אוכל את הקצפת מתוך הקרמבו עד שנשאר לי קרמבו ריק של שוקולד ואז אני אוכל אותו..אבל זה רק כשממש משעמם ולאלה שלא אוהבים קרמבו...תמותו!

Aline In Chains

New member
|קרמבו||יאמי|

1. מה אתם יותר אוהבים, חום או כחול? הכחול נראה לי. לא אכפת לי כ"כ. 2. השאלה המכריעה עולמות - איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?
לרגע חשבתי על משהו..די סוטה, לא חשוב. הממ...אני אוכלת קודם את הקליפה הזאת, ואז אוכלת תקצפת, ומשאירה את הביסקוויט הכי טעים לסוףףף. בררר, כל כך בא לי:(.

למעלה